woz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak w temacie i zdaje sobie sprawe ze bedzie to ciezki temat do znalezienia. Remus nie robi, Ulter tez nie wiec ogolnie jestem w kropce, ale noz widelec, moze ktos cos ma, albo wie gdzie moge dorwac.. Szukam puche koncowa do mojej 540i. Koniecznie musi byc wejscie/wyjscie podwojna rura. Wejscie do puszki podwojna rura. Kazda rura o srednicy od 55-60mm. Wyjscie nie ma takiego znaczenia, bo i tak pojda 2 rurki od 70-80mm. Nie chce ryczacego jak glupi tlumika. Ma byc bas i tyle, tak jak przestalo na V-ke Lub jezeli ktos wie gdzie we Wrocku moge podjechac zeby cos takiego kupic to prosze o info. D&W odpada bo nie maja i polowa innych sklepow rowniez, bo ich podwojne wejscia koncza sie na dwoch rurkach o srednicy 50mm. Oj jak marzylby mi sie remus, ale nie maja. Eisenmanna znalezc to predzej w szostke trafic. Tylko pozazdroscic tym ktorzy maja 2,5 litra. Do wyboru do koloru.. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja bym ci polecal jednak Eisenmanna. W Eisenamnnie mozesz sobie zamowic wersje Race. To jest taka wersja,ktora w niemczech nie dostanie przegladu.Jest glosniejsza.tzw "wersja eksportowa". Zamowilem teraz do siebie,niestety ta cichsza ale powinna tez dawac rady na pustych katach. Ty w Polsce,nie musisz wpisywac tlumika do dowodu,wiec luzik. Mozesz go tez podkrecic w reuter-motorsport :twisted: Tylko,kwestia ile planujesz na to przeznaczyc. Ja bede mial na oku,czasami widzialem fajne kąski za fajna kase (Uzywane). Masz u siebie oryginalny wydech ? ps. posluchaj tego : Co o tym sadzisz ? sorki,ze znowu nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Hej Tomku, przejdzmy moze na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Hej Tomku, przejdzmy moze na PW Jak to na PW ??? Dźwięk V8 to jest wspólne dobro całej ludzkości , proszę lecieć z dyskusją na forum a nie z partyzanta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak to na PW ??? Dźwięk V8 to jest wspólne dobro całej ludzkości , proszę lecieć z dyskusją na forum a nie z partyzanta ... A co Lucius ? Przylaczasz sie do dyskusji na temat pieknej muzy M60 ? Chetnie,tylko chyba musimy zmienic dzial,albo stworzyc nowy temat. Nie bedziemy tu Wojtkowi zasmiecac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Woz, jest ladny G-Power , ale niestety wejscie chyba ma na 1 rure http://moto.allegro.pl/tlumik-koncowy-g-power-bmw-e34-m5-535i-wydech-dtm-i1434645908.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dzieki Brodeer, ale te koncowki mi srednio leza. Na razie zakupilem jako eksperyment za smieszne pieniadze na zamowienie tlumik ultera z dwoma wyjsciami i dwoma wejsciami fi60. Ktos mial do czynienia z ulterem? Mam nawet nie zakladac i od razu wystawic na sprzedaz czy wart zakladania? od razu napisze, ze dalem za niego nowka zapakowana 300zl. Pomyslalem ze jezeli cos bedzie nie tak to na allegro moge smialo pogonic, bo z fi 60 dwu rurek to nigdzie nie ma... Jak to na PW ??? Dźwięk V8 to jest wspólne dobro całej ludzkości , proszę lecieć z dyskusją na forum a nie z partyzanta ... A nie mowielm ci, ze jak sie raz kupi V8, to juz nigdy sie nie zejdzie na mniejsza ilosc garow. Niech zgadne Lucius, wlaczasz radio w furze raz w miesiacu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 wlaczasz radio w furze raz w miesiacu? Jakie radio , to ja tam mam radio ? Wczoraj wymieniłem łączniki między tłumikami w Daytonie , było sito pod osłoną , powiem Ci że teraz dopiero ładnie ją słychać bo przestała burczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi