kuma325i Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam! otóż mam problem w swojej e36 320i Padł mi most. zerwałem na asfalcie z 1go biegu i złapało na dwa koła. byłem zdziwiony bo wczesniej takich rzeczy nie robiłem bo jednak szkoda auta a jednak dibeł mnie pokusil i teraz mam spory wydatek.... Zrobiłem tak drugi raz i tylko uslyszalem z tylu trzask i zadnej reakcji na biegi, auto zapchane do mechanika (dobrze ze przynajmniej stało sie to u niego) orientujecie sie czy nikt nie ma do sprzedania mostu ze szpera ? od 325 lub 328? pomocy!!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 szukaj na allegro tanio nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no tanio nie jest i z tego co widze taniej nie bedzie. Chlopaczyna chciel mi wcisnac z powpadkowego 2.8 ale pekniety uchwyt miala. a do szalenst most z 1.8 czy 2.0 na pewno dlugo nie pociagnie. Jakby ktos mial to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 zespawaj na sztywno i masz szperkę 100% :wink: napewno wytrzyma most gorzej z oponkami i budą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a wziełeś kolego pod uwage to ,ze ze w 2,0 masz mała głowe a to co chcesz założyc jest na dużej.......... chyba,no ale ja sie nie znam......... :roll::roll::roll::roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 no i dzis problem rozwiazany:) 1.6 1.8 2.0 maja małą głowe 6srub. pojechalem do dzierzoniowa kolo nas na szrot i wyrwalem za 250 zl most od 2.5vanos automat. przyjezdzam by zalozyc a to polosie za dlugie. i jutro znowu musze jechac na szrot po polosie od tej 2.5 i powinno byc ok chyba. Napisze jutro czy stracila na przyspieszeniu bo na vmax w tych warunkach nie sprawdze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dlaczego tanio ma nie byc ? mosty widze na allegro od 150 zl do .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dlaczego tanio ma nie byc ? mosty widze na allegro od 150 zl do .... kolega pisał że ze szperką chce jeśli masz takie po 150zeta to ja kupię chętnie z 10 sprawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi