woz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ...i chcialby zarobic 6-cio pak? :) Nie mam mozliwosci zamowienia przez paypal, bo niestety karty kredytowe musialem zlikwidowac na rzecz nieuniknionego kredytu. Mam cos do sciagniecia z USA z ich ebay'u. Jest to koloslany koszt w okolicach 10-15 dolcow. Jezlei ktos mialby mozliwosc to tak jak powyzej, odwdzieczam sie dobrym browarem od razu jak byloby wiadomo jakie sa koszta to przelewam na konto w PLN osobie ktora bylaby w stanie mi pomoc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Posiadam takowe konto.Jesli moge to ci zamowie tylko jak to widzisz i co to ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja również mam to konto i nawet jest aktywne:) Tylko że nie korzystałem przez dłuższy okres czasu.. Ale polecam jeżeli ktoś preferuje zakupy na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi