tazunio Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 TEKKEN 6 zawitał u mnie w czytniku i... się nie rozczarowałe - trzyma poziom ja trza... od "jedynki" do teraz, naparzanka z ozorem przygryzionym zębami :-P tylko jak pograć z kumplem przez neta :confused: mi tylko wybiera losowo przeciwników:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Właśnie zakupiłem HEAVY RAIN i po pierwszych paru godzinkach spędzonych przy konsolce 8) spokojnie mogę polecić ten tytuł ,gierka wciąga od pierwszej chwili!! Masakra :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=JKPPdgBK3r8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Właśnie zakupiłem HEAVY RAIN i po pierwszych paru godzinkach spędzonych przy konsolce Grałem w demówkę i normalnie kosmos grafika , dialogi .... praktycznie jakby się grało w filmie .... na początku trochę trzeba się przestawić ze sterowaniem bo nie jest to taka zwykła gierka ... ale klimat niesamowity .... zdecydowanie polecam I co najważniejsze jest po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jak dla mnie ciagle absolutna bajka jest call of duty moderna warfare, I i II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jak dla mnie ciagle absolutna bajka jest call of duty moderna warfare, I i II. Przeszedłem dwójke na pececie:D Kosmos A propos Heavy Rain czy jest dostępna wersja na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Przeszedłem dwójke na pececie:D KosmosA propos Heavy Rain czy jest dostępna wersja na PC? tytuł dostępny tylko na PS3 i obsługuje PS MOVE wczoraj zainstalowalem na laptopie TDU2, wsysło mnie na kilka godzin wieczorem wiec czekam az troche spadną ceny i biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 To Kosa mowisz, ze godna polecenia? A poczatek mniej wiecej taki sam jak w 1 tzn. 3 auta do wyboru i jazda? No i tez jest tak upierdliwa policja? Bo jak tak to ja odpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Szkoda Ja polecam osobiście Mass Effect 2, miałem na kompie, przeszedłem 20 h watku głównego + ok 4 godz misji pobocznych. Naprawde mnie wciagneła. Na kompie miał premiere jakoś 9 miesiecy temu a niedawno pojawiłą się wersja na PS3. Super fabuła, super system osłon, olbrzmi wszechświat. Tutaj mała imprezka na stacji Omega .Podobno w maju ma miec premiere ME3:d napewno kupię w dniu premiery. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jak ktoś lubi przygodówki to kupiłem taką gierkę: UNCHARTED drake's fortune. Nie wiem czy to nowość, starość czy ktoś zna, ale fajna zabawa, gram już z 4 godzinki, ciągle coś sie dzieje, jest naprawdę niezła. Mam wersję anglojęzyczną, nie wiem czy są PL, ale nawet jeśli ktoś nie zna angielskiego to nie powinien mieć problemów z ogarnięciem sensu gry. Grafika naprawdę fajna, filmiki w czasie gry, bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To Kosa mowisz, ze godna polecenia? A poczatek mniej wiecej taki sam jak w 1 tzn. 3 auta do wyboru i jazda? No i tez jest tak upierdliwa policja? Bo jak tak to ja odpuszczam... nie miałem jeszcze problemu z policją, mimo iż kilka razy w nich uderzyłem na początku możesz kupić stare Lancia Delta, Lotus Elise i bodajże Ford Mustang auta dzielą sią na Classic, Off Road i sportowe i takie też są kategorie wyścigów, Jak ktoś lubi przygodówki to kupiłem taką gierkę: UNCHARTED drake's fortune. Nie wiem czy to nowość, starość czy ktoś zna, ale fajna zabawa, gram już z 4 godzinki, ciągle coś sie dzieje, jest naprawdę niezła. Mam wersję anglojęzyczną, nie wiem czy są PL, ale nawet jeśli ktoś nie zna angielskiego to nie powinien mieć problemów z ogarnięciem sensu gry. Grafika naprawdę fajna, filmiki w czasie gry, bajer. U:Drake's Fortune to już druga część, potrafi wciągnąc, super fabuła a na jesień wychodzi 3 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Grałem w demówkę i normalnie kosmos grafika , dialogi .... praktycznie jakby się grało w filmie .... na początku trochę trzeba się przestawić ze sterowaniem bo nie jest to taka zwykła gierka ... ale klimat niesamowity .... zdecydowanie polecam I co najważniejsze jest po polsku Dokładnie ,też demo miałem ściągnięte i po przejsciu kilku krotnie dema Chciałem więcej i więcej , pojechałem do sklepu i mam a gra jest świetna!!! Akcja akcja i mnóstwo zaskakujących sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 a czy gra ktoś z was w battlefield bad company 2 ?? zastanawiam sie zeby kupic bo podobno jest mega wypas on line. a własnie na on line szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja teraz przechodze sobie Kampanie w single player, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 polecam SHIFT 2 UNLEASHED, dawno w grze na PC czy PS3 nie widziałem tego autka (fajny motyw też jest z wrzucaniem replaya bezpośrednio z gry na YT) [video=youtube;iw_yRJ_CUE4]http://www.youtube.com/watch?v=iw_yRJ_CUE4 ładnie można podrasować autko łącznie ze swapem np. na s62b50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Godna polecenia jest gierka DIRT 3. Dla fanów rajdów i zabaw samochodem po prostu rewelka. Duże urozmaicenie pojazdów no i oczywiście Gymhkana. Od strony graficznej jak i też dźwiękowej super, ocena PSX Extreme 9/10. Mój nick z PS3 to paul1_pl zapraszam do znajomych i na multi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Godna polecenia jest gierka DIRT 3. Grałem w nią, faktycznie jest dobra. Wczoraj przeszedłem Batman Arkham Asylum. Wciągnęła mnie za***iście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 no to mam dobre wiesci bo w pazdzierniku wyjdzie Batman Arkham City, jeszcze bardziej za***iaszcza : http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=9763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Assasin Creed II oraz Uncharted II. Obie są dobre ale ta druga przeza***ioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 mam zamiar zaczac popykiwac w Uncharted II i III tez slyszalem, ze sa dobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Uncharted II super giera, III niestety nie zaskakuje tak jak 2-ka oraz jak dla mnie za dużo akcji shoot to kill, a za mało przygody. Trzeba uzbroić się w cierpliwość bo po wakacjach nowy tomb raider, reset serii czyli duuużo przygody i mało strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Uncharted II naprawdę wymiata, za kilka godzin start promu a ja nie mogę się od niej oderwac, ganiam gdzieś po Nepalu :lol::lol: Naprawdę chyba nie grałem w lepszą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Zgadzam się Forest lepszej przygodówki na tę generację konsol nie było. Seria Uncharted, God of War, GT5 to limitki dla PS3 które wymiatają i każdy szanujący się gracz powinien się z nimi choćby zapoznać bmw_beerA jak już to zrobi to się w nich zatraci i rzeczywistość przestanie istnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 wczoraj skonczylem Uncharted II... bardzo fajna giera i zaczallem grac na najwyzszym poziomie trudnosci :twisted: niestety jakis slepy jestem i nie znalazlem polowy ukrytych skarbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Uncharted 3. Oczywiście gra równie dobra jak wcześniejsze części. W sobotę pożyczyłem od Taza a wczoraj już ukończyłem. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Uncharted 3. Oczywiście gra równie dobra jak wcześniejsze części. W sobotę pożyczyłem od Taza a wczoraj już ukończyłem. Naprawdę polecam. i jeszcze zdążyłeś tak wcześniej wstać? Ja młócę obecnie w Heroes Might and Magic VI-daje rade:) Wciąga jak cipka nastolatki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi