Krzysiek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Podforum to może za duże słowo , ale temat jak najbardziej myślę jest na czasie Wiesz zawsze to lepsze pozycjonowanie, więcej wejść z szukajek, większy rynek zbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wiesz zawsze to lepsze pozycjonowanie, więcej wejść z szukajek, większy rynek zbytu Ja nie widzę przeciwwskazań można zrobić podforum Zainteresowanie tematem jest bo widać nawet po wejściach do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wpisujac frazę Polecane gry na PS3 jesteśmy na drugiej stronie w googlach http://www.google.pl/#q=polecane+gry+na+ps3&hl=pl&biw=1280&bih=623&prmd=ivnsfd&ei=6J9KTcv5IMep8APu6eCbDw&start=10&sa=N&fp=9b2a0343543f8d80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 co myslicie na temat naszej rodzimej produkcji Bulletstorm, ostatnio pojawilo sie demko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Słyszałem Kosa, że Dragon Age Ci się nie podoba ? Ponieważ lubię sobie pozakładać subfora, tak oto mamy Strefę gracza Maxbimmera Myślę, jeszcze na dodanie Strefy Gadżet, bo sam mam manie na punkcie (telefonów, smartfonów, odtwarzaczy, tv i innych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Z tym TDU2 to już mnie wpienia cały czas przesuwają datę premiery, wiec nadal katuje TDU1 moim zdaniem jedna z najlepszych gierek tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a pogywa ktoś w ostatniego TEKKENA ? jest tam opcja młócki z kumplem przez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 jest tam opcja młócki z kumplem przez neta? ...jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 no to czas wciągnąć: kilka dni treningu i proponuje mini turniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dzisiaj ściągnąłem demo Night Fight Champions i powiem że bardzo spodobał mi się ten tytuł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dzisiaj ściągnąłem demo Night Fight Champions i powiem że bardzo spodobał mi się ten tytuł.. Wreszcie w sklepach pojawiły sie kontrolery dodatkowe do move, moze warto dokupić drugi, żeby ponawalać Kliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 jak mam czas to cisne tekkena:D:D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja polecam niezniszczalną jak dla mnie Fifa 11 krzysiek a grasz w fife w sieci?? jeśli tak możemy sie zgadać i razem pomucić. ja od 3 miechów gram tylko w fife i nie moge sie oderwać od niej tak sobie pomyslałem że skoro tyle osób tu obecnych posiada ps3 to może każdy z nas napisze swój nick z playstation networks i kazdy kto będzie zainteresowany to wyszuka sobie nas i doda do znajomego i wtedy bedzie można sie pohwalić zdobytymi trofeami każdemu i inni bedą też widzieć jakie gry mamy i w co gramy. Mój nick to killem01. tylko jak by ktoś wysyłał wiadomość z prośbą o dodanie to niech napisze w wiadomości maxbimmer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Czy ktoś z Was uzywa Jailbreak czy cos AMAZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Zapomnieliście o Call of Duty Black Ops No i COD Modern Warfare II. Meczyki przez neta to jest to Absolutna podstawa! Na poczatku bylo gears of war, ktora uwazalem za absolutnym guru jesli chodzi o strzelanki.....dopoki nie dorwalem sie do call od duty modern warfare :twisted:. A tak BTW, najnowszy medal od honor, ma ktos? Pytam sie poniewaz smieszna sprawa. Bylem w empiku, kupilem (XBOX), wlaczam.....a tam rosyjska wersja. Napisy wszystko po rosyjsku. Za cholere nie wiedzialem co i jak.. A pytanie z innej bani. Porownanie xbox360 do PS3. Jest jakas roznica? Probloem polega na tym ze to juz moja druga konsola xbox'a. Pierwsza gdzies tak po 2 latach sie zepsula. Nie wiedzac czemu, nagle nie chciala czytac plyt. Zapalil sie tzw "ring of death". Czyli kolko xboxa swiecilo sie na czerwono a nie na zielono i juz nie czytal zadnych plyt. Teraz na drugiej konsoli mam tak, ze plyte musze czesto zaladowac dobre 6-7 razy zanim odczyta i zaczyna mnie to pienic i nie wiem czy po prostu jak bedzie jakies saiano nie zakupic PS3? Edytowane 10 Lutego 2011 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a dlaczego XBOX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a dlaczego XBOX ? Wczesniej zawsze pociskalem na kompie. Pozniej poszedlem do znajomych gdzie byl xbox i juz bylem przegrany! Po raz pierwszy pocisnalem na takiej konsoli z wyzszej polki i fajnie mi sie na nim gralo, wiec naturalna koleja rzeczy bylo pojscie do sklepu zeby takie cos zakupic i miec nastepne 2 tygodnie bez snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czy ktoś z Was uzywa Jailbreak czy cos AMAZE? jeżeli chodzi o jailbreak to polecam stronke : http://ps3-hack.com.pl/ na tej stronce jest wszystko opisane 8) . Osobiscie tego nie mam zamontowanego ,ale fumfel ma już zamontowane i działa8) czekam aż potestuje , i jak z konsolką bedzie ok to sam też przerabiam :-P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 trzeba być zarejestrowanym ... a odczytuje mu Pendrive'a z NTFS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) trzeba być zarejestrowanym ... a odczytuje mu Pendrive'a z NTFS ? z penem nie wiem ale wieczorkiem dam znac, a na forum rejstracja jest za free sam niedawno sie rejstrowałem Edytowane 10 Lutego 2011 przez Podkladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 PS3 według mnie teraz bije na łeb X'a pod każdym względem. Już można go przerobić bez utraty rozgrywek w sieci. Wystarczy ściągnać te magiczne urządzenie, które konsole odblokowywuje i można grać w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Pendrive'a z NTFS nie czyta trzeba formatowac na Fat32 , na tej stronce co podałem adres niżej są linki do programów formatujacych na Fat32 tak żeby można było wrzucac wieksze pliki niż 4,5GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 powiem że pierwszy raqz słyszę żeby FAT32 przyjął plik większy niż 4.3 GB, a z reguły nowe gry na ps3 ważą po 8 - 12 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 powiem że pierwszy raqz słyszę żeby FAT32 przyjął plik większy niż 4.3 GB, a z reguły nowe gry na ps3 ważą po 8 - 12 GB Też sie dziwiłem jak to możliwe ???? ale poczytałem i okazuje się że jest możliwe wielu ludzi na Forum PS3HACK , już to robiło i działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Super temat , jak się zagrywam ostatnio w Call of Duty Black Ops. Oczywiście rozgrywka w necie. Bardzo fajny przerywnik dla miłośnikó rajdów to FIA World rally championship. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi