Forest Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 http://www.motorshow.pl/pl/ Kto ma ochotę się wybrac? Ja chętnie pojadę. Ostatni raz byłem na targach w Poznaniu w 1992 roku Pomysł podsunął mi Micnic. 1. Forest & Młoda & Junior 2. Micnic & Monika & Kacper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No to ja Wam proponuje o 6 byc w Poznaniu i szukac miejsca parkingowego w zeszlym roku sie chcialem wybrac, ale niestety nie bylo gdzie zaparkowac, no ale zjawilem sie dopiero po 12. Ale na spotkanie jakies bardzo chetnie, urwe sie z wykladow w razie czego 1. Forest & Młoda & Junior 2. Micnic & Monika & Kacper 3. Czechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 w tamtym roku bylismy z zona w POZ ok 10 i zaparkowalismy przed samym wejsciem na targi ale za parking obsluga kasowala w zaleznosci od tego jakim autem podjechales to byl niezly walek:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi