///M3 Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 i chyba tak dziki zrobie... narazie nie mam czasu na to wiec dolałem tylko płynu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ja w ogóle wywaliłem te oryginalne opaski,pod jedną było pęknięcie na wężyku,i dałem śrubowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 aha jeszcze jedno-w zbiorniku jaki podałeś na fotce w nakrętce jest mały otworek 2mm i jak się przeholuje z maksymalnymi skrętami lub wykonuje gwałtowne ruchy kierą ale takie na pół obrotu to z tego otworka pstryka mgła(upust ciśnienia) i nawet przy w pełni sprawnym układzie poci się ten zbiorniczek od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ale ona zostawia plamy na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi