Gość dirty.73 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 t-72M, 41 ton, 780KM,tylko osiemnaście miesięcy,ale zapewniam,rozpędzić to bydle do 45km/h na bezdrożach-wrażenia bezcenne t-72m1_04_of_14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 <bmw_2> Cytat Napisał Pałkosz1 Zobacz post Oto kilka fotek z życia trackera Latasz dalej tym koniem ? Często mijam się z autami tej firmy , może kiedyś trafimy się gdzieś po drodze Tak, dlatego ostatnio tu tak rzadko zaglądam. Było by miło kogoś w końcu z MAXBIMMERA na szlaku spotkać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Jeżdżę i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 D. przeguby, krótkie volvo, jelcze..., co tam zaplanują, ogólnie robię to co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 jezdzilem jako kierowca w grupie interwencyjnej mam uprawnienia do przewozu osob niepełnosprawnych ale niestety- brak pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szimo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 [ATTACH=CONFIG]3251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3255[/ATTACH]Ja jeżdżę zawodowo od 98r. w 03r. zrobiłem przyczepy i od tamtego czasu przerobiłem trochę hochsztaplerów, a obecnie od 5 lat jeżdżę w firmie zajmującej się transportem międzynarodowym. Oto kilka fotek z życia trackera :lol: No to robimy w tej samej firmie trakerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Służbowo to HONKER 2.5 TDI;) XXX XXX km, STAR 266 STAR 660 UAZ 452 Prywatnie nigdy DIESEL [ATTACH=CONFIG]26252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26253[/ATTACH] Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez bercik117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Podpisuje sie pod tematem obecnie miedzynarodowka Citroen Jumper 3,0 HDI 156km Wczesniej przewoz osob polska-niemcy-holandia-belgia przez 3 lata zaczelo sie od sprintera do opla vivaro i renault traffic. Taksowkarz przez 2 lata ford scorpio, volvo 760 porazka. W niemieckiej firmie budowlanej wozilem pracownikow na budowe i do polski Nissan primastar porazka, mercedes sprinter Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez LUCKY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi