Radhezz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A ja mam takie pytanko, z ciekawości: Ilu na forum mamy byłych, lub obecnych kierowców zawodowych? Najbardziej liczę na szoferów z C,C+E i D, ale na B też się można zgłaszać Ja jeździłem na B w Kolporterze (VW T4, 1994/1992), trochę busami z ludźmi po kraju (VW T4, 2000), z artykułami spożywczymi auto-chłodnią (KIA K2700 z 1999... Boże broń), i na zagranicę z różnymi rupieciami (najmocniejszy Ford Transit z 2003 roku). No i czasem zdarza mi się wsiąść za kółko Stara 244 z 1986 chociaż nie mam kategorii, ale planuję zrobić happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja woziłem korzonki do Holandii w sumie zrobiłem z 25 kursów gdzie kurs miałem przeważnie 2500-3000km (Mercedes Benz nie pamiętam roku, przedostatnia buda) zaznaczę ze za 13 kursem rozbiłem mercedesa a dwa dni później dali nowego i jeździłem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słowik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ABC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 :mrgreen: A Ja Śmigałem w Pogotowiu we Wrocławiu i jezdziłem Poldkami z silnikami 1.5 , Mercedesikami Vito i Sprinterkami w dieslu . Fajna sprawa leciec przez miasto na niebiesko i jak z drogi wszyscy zjeżdzają :mrgreen: (korki nie istnieją), ale wymagania finansowe miałem większe i po ok.5 latkach się przekwalifikowałem i obecnie tylko prywatnie użytkuje autko:-P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja mam B+C, kiedys zdarzało mi sie pośmigać Mercedes Vario VW LTiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A ja smigam Oplem Movano 3.0D, nie zawodowo, ale powiedzmy, ze to moje codzienne zajecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 teraz może mniej ale jako handlowiec często i gęsto użytkowałem autka typowe dla PH. nie wiem czy można to nazwać jazdą zawodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 8)8)8)ADK-11.jpg KTO SKOT1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 B,C krajówka, obecnie Iveco EuroCargo 240KM troche przydługim, ale było juz wiele aut(Stary,Merce,Iveco,Renault,Daf,BRDM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) C+E,latam 40-to tonowka z chlodnia po niemczech (czyli krajowka). Kilka lat doginalem na miedzynarodowce,ale ze wzgledu na rodzine nie jezdze. Jezdzilem tez 4 lata we Wroclawskim Patrolu Saperskim z niewypalami :mrgreen:. Auto MAN TGA XXL 19.530. Edytowane 29 Stycznia 2011 przez Tomek v8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jeździłem Lublinem Żukiem Mercedesami 209. Atego Man 2000 Volvo FL6 Kia2900 i Peugeot Bokser cały czas zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a ja skoda 105,zaporożec,kamaz no i składakiem mojej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a ja skoda 105,zaporożec,kamaz no i składakiem mojej babci krajówka czy międzynarodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 dziadkowi po fajki i piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Robiłem w handlu około 10 lat w jednej firmie nalatałem ponad 900tys.km (poldek truck, MB hłodnie, iveco, LT, VW transportery,Mitshubishi canter) sporo widziałem na drogach:!: ale nadal mam frajdę z jazdy .happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja trzynaście lat zawodowo w transporcie , w kilku firmach i we własnej , gdybym miał pisać czym przez te lata jeździłem to chyba następne święta by mnie zastały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Sporo osobówkami po polsce a pozniej po europie renault masters 2008r 2.5 diesel 120 koni z plandeka i kurnikiem do spania. Tak jak kolega wyzej ze wzgledu na rodzine przestalem jezdzic i dalej sprawia mi jazda niesamowita frajde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja jak naraze na miedzynarodowce 3 lata obecnie MAN TGX 18.440 wczesniej DAF XF 460 i MAGNUM 460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja latam międzynarodowo na urlop do Polski, na resztę roku do Norwegii, hehe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja jeżdżę zawodowo od 98r. w 03r. zrobiłem przyczepy i od tamtego czasu przerobiłem trochę hochsztaplerów, a obecnie od 5 lat jeżdżę w firmie zajmującej się transportem międzynarodowym.Oto kilka fotek z życia trackera :lol:DSC02885.jpg DSC02939.JPG DSC03766.JPG DSCN1948.JPG Obraz 661.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mowi sie ze kerowca jest jak pies. Mieszka w budzie, je z puszki i sika na kolo.. I niestety sam doswiadczylem i jest to swieta prawda....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Oto kilka fotek z życia trackera :lol: Latasz dalej tym koniem ? Często mijam się z autami tej firmy , może kiedyś trafimy się gdzieś po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Pałkosz Ty zamiast jeździć to siedzisz i jesz ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 najedzony kierowca to spokojny kierowca:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Kiedyś przez krótki czas IVECO 3510 maxi blaszak na blizniaku Od końca 2007r Ford Transit 2,4d 115km z 2004r (blaszak) a w maju 2009r przesiadka na salonową nówkę Ford Transit 2,4d 115km więc to samo ale po liftingu i troszkę radości z jazdy bo co nowe to nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi