///M3 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Black Hella gotowa kierunki dojdą jutro i trzeba to wrzucic na auto.. czy dam rade wymienic to na dworze ? glownie martwie sie o wymiane lamp ? czy lepiej sie nie babrac i odstawic do mechanika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 wymienisz sam, ale lepiej miec komplet i kierunki i lampy, najprosciej pojdzie po zdjeciu zderzaka i grilla, na realoem znajdziesz gdzie sa mocowania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 o boze.. w taka pogode taka rzeź ? odstawie auto na warsztat.. zderzak gril i ogolnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ciepło się ubrać,kawka w termos i można działać. Ja już mam w tym wprawe więc po 1h byłoby zrobione. Ale nie ma to jak kawałek dachu nad głową podczas roboty no i żeby nie było niskich temperatur bo plastiki dziwnie się wtedy zachowują W każdym razie sam jesteś w stanie to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no wlasnie a pod blokiem nie bede tego robił.. jade na 9 do warsztatu znajomego kierunki doszły wczoraj xenon tez juz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 O taaaaak. Bunia caly czas nabiera ksztalu jaki ksenon wrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kupiłm 6tyś k. na 9 jade odstawić mojego Helmuta do znajomego i mozliwe ze dzis jeszcze wrzuce zdjecia z nowym face-m bo nie wiem czy zdaze za dnia ja odebrać wrocilem dzis z nocki i obawiam sie ze jak zasne to pojde po nią po 22 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi