bumier Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam co myślicie o wycięciu katalizatora i końcowego wydechu w 320 ? Zamiast końcowego planuję wstawić wydech od motoru, myślałem o seryjnym od YZF R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 zalezy jaki efekt chcesz uzyskac. ogolnie motocyklowy tlumik w bmw to nie bardzo mi sie widzi ale to juz twoja decyzja. jesli chodzi o wyciecie kata i wstawienia przelotowki na koniec to wszystko mozna tyle tylko ze dzwiek ci sie baaaardzo zmieni- sasiedzi cie "znielubią" ja mam wlasnie tak u siebie to zobacz sobie jak to brzmi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumier Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 W Hondzie Concerto V-tec miałem takie rozwiązanie zastosowane i w tamtym aucie dało to efekt (oczywiście dźwiękowy) potężnego turbo. Świst był na prawdę bardzo głośny... a sąsiedzi mogą mnie "znielubieć" co najwyżej za "karne kuta.y" ale jakoś mnie to nie rusza... Poza tym dzięki za odpowiedź , zastanowię się jeszcze nad tą przeróbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pelen przelot bez katow i tlumik motocyklowy zalozony do szesciocylindrowego samochodu? Jakos mi sie nie widzi, ale jak przedmowca napisal, zalezy jak bedzie brzmialo. Pamietaj ze masz szesc garow pod maska, chodzi o to zeby brzmialy jak R6, a nie jak calibra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 W Hondzie Concerto V-tec miałem takie rozwiązanie zastosowane i w tamtym aucie dało to efekt z sześciu cylindrów rzędem chcesz zrobić japońską kosiarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumier Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 no w sumie Panowie macie rację .... Chyba skończy się tylko na wycięciu kata. Ale jak na razie to dzisiaj zajmę się najważniejszymi rzeczami, trzeba wymienić chłodnicę i termostat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi