patryk konin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam z chęciom bym u siebie założył el szyberdach od E30 są drogie może od E32 albo E34 podejdzie albo od E46 co powinienem dostać żeby bez problemowo wszystko zainstalować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pasuje tylko z E30 - wiem na 100% bo sam zakładałem u siebie elektryczny szyber. Przy zakupie musisz dostać: - silnik - płytę montażową do silnika - wiązkę - przycisk - przekaźnik do skrzynki bezpieczników (pomarańczowy) - blendę wraz ze słonecznikami (jeżeli bylo OBCII warto mieć ten panel chociażby jako zaślepkę. (*) jeżeli masz manual i nie masz blendy na podsufitce to będzie potrzeba porzeźbić podsufitkę Jak będziesz montował to pisz na PW to Ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 aha no to trzeba bd kupić od E30 moge mieć za 200 ale pewnie ktoś mi go wykupi przedemną narazie ogarnąć hamulce z tyłu poem myśleć o gadzetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 byłem dzisiaj na szrocie i za szyberdach chce 100zł i moge se wyciągnąć co tylko chce czy ten na allegrohttp://moto.allegro.pl/silniczek-elektrycznt-szyberdachu-bmw-e30-i1416970830.html ma wszystko żeby go podłaczyć pomarańczowy przekakźnik juz mam ale czy w mojej skrzynce mam podłączone kable i tylko brakuje mi przekaźnika czy jak to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Będzie lepiej jak byś używał znaków interpunkcyjnych bo zrobił się słowotok Ten z allegro wygląda na kompletny. Jeśli chodzi o wiązkę to to sprawdź gdzie ten przekaźnik w skrzynce ma się znajdować. Jeżeli są w tym miejscu styki a nie tylko dziury to wszystko będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam mam taki szyberdach do e30 coupe mozna sobie wymontowac z auta to byc miał cała instalacje i wszystko zainteresowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi