edu2301 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 jakies 110 zl bo jeszce w szperacze wpierdzielilem ledy Ja bralem ledy ktore najmocnej swiecily na wystawie to = wiekszy koszt za jedna zarowke ale tragedi nie ma a efekt za******** postaram sie przed 18 zrobic fotki Ps A gdzie balujesz na kawalerskim bo ja dzisiaj moze maly maraton zrobie po klubach to sie mozemy zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 A ja w opolu mamy wynajęty domek i tam bedziemy dziś urzedować dz...to znaczy Pani ma być chyba o 00:00 to może zdążysz na pokaz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 A ja w opolu mamy wynajęty domek i tam bedziemy dziś urzedować dz...to znaczy Pani ma być chyba o 00:00 to może zdążysz na pokaz:) haha z kad ja to znam troche daleko do opola ale zycze milej zabawy no i pilnujcie mana mlodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a ja zrobiłem sobie podświetlanie klamek z zewnątrz,może dla niektórych to WT,ale ja,wychodząc rano z domu do auta"ciemność,widze ciemność",a teraz,pilot myk,i jaśniutko w około.w sumie zrobiłem to względem przydatności,a nie wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a ja zrobiłem sobie podświetlanie klamek z zewnątrz,może dla niektórych to WT,ale ja,wychodząc rano z domu do auta"ciemność,widze ciemność",a teraz,pilot myk,i jaśniutko w około.w sumie zrobiłem to względem przydatności,a nie wyglądu Ale musiales sie nudzic To podobnie jak kolega,ktory sie obrazil ze ma poj 1.6.Mam racje tak to wyglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a nie rozumiem,na co mam sie obrażać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a nie rozumiem,na co mam sie obrażać? Oj nie ty...mowie ze ostatnio nowy uzytkownik przedstawil swoje auto i rozpoczela sie dyskusja na temat jego 1.6L.Potem wyskoczyl ze cos tam cos tam i cisza... Jak cie nie bylo to poczytaj http://www.maxbimmer.pl/threads/13034-Moja-Galeria-E36-316-i-M40-420-tyÅ-km.-oÅwietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a ja zrobiłem sobie podświetlanie klamek z zewnątrz,może dla niektórych to WT,ale ja,wychodząc rano z domu do auta"ciemność,widze ciemność",a teraz,pilot myk,i jaśniutko w około.w sumie zrobiłem to względem przydatności,a nie wyglądu Wrzuć foty ciekaw jestem jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SammyMax Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ja założyłem dzisiaj białe ledy do podświetlenia tablicy ale wyskakuje mi błąd. Czyli musze kupić takie z SMD tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dirty.73 poka poka podświetlenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 [ATTACH=CONFIG]3267[/ATTACH] ktory rok masz swojej e46 bo u mnie nie ma oswietlenia na nogi ;/ . w ktorym miejscu masz lampki na nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Inaczej to wygląda na żywo no ale fakt ja tak chciałem i tak mam mam jeszcze białe LED na tablicy, ale ściągnę bo miały być SMD, a pokazuje błąd spalonej żarówki czym roznia sie SMD od zwyklych LED . mam u siebie ledy pod rejestracje rurkowe 36mm w kazdej po 4 diody i pokazuje blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 kazdej po 4 diody i pokazuje blad. Jak kupowalem do siebie na rejstracje to tez byly zwykle i bylo napisane ze nie do aut z OBC.Wiec znalazlem inne ktore nie powoduja bledu,drozsze i 2 diodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpok09 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam mam takie pytanie auto e46 320d po lifcie... na alledrogo są dwa rozmiary żarówek can bus.. 36 i 39 i 42mm 36 ponoć jest na styk.. a nie raz trzeba dogiąć... jak w przypadku 39mm? czy takie bedą pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi