Heno Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Chce zmienić żarówki w wnętrzu samochodu ze zwykłych na biały Led wiec musiałem rozebrać wszystkie i policzyć ile i jakie żarówki będę potrzebował. Napisze jakie i ile może komuś się przyda:D 7 żarówek postojowych (3 nad lusterko wsteczne, i 4 z tyłu dla pasażerów po 2 na stronę) 3 żarówki rurkowe 36mm (1 pod nogami kierowcy, 1 pod nogami pasażera, 1 w schowku od strony pasażera) 2 żarówki rurkowe 42mm (lampki w bagażniku) Tak jest w e46 sedan nie wiem czy w pozostałych jest tak samo Ew. można kupić jeszcze 2 rurkowe 36mm pod tablice rejestracyjną ważne żeby były z oznaczeniem SMD, wtedy komputer nie będzie pokazywał błędu z przepaloną żarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja wymienisz zrób foty i wrzuć. Może to dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak jak seba napisaj jak zrobisz to wrzuc fotki jak to wyglada co do oswietlenia tab rej wrzucilem ledy i jak narazie jest ok tech i wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tez jestem ciekawy, moze cos sie u mnie wykombinuje, bo pewnie bedzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ja u siebie też mam zrobioną tablicę i bagażnik jutro wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 A powiem wam ,skoczyłem do garażu i porobiłem foty Tylko nie brechtać z bajzlu w bagażniku:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobrze to wygląda. P.S. Skądś znam te ramki na tablice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Sam polecałeś mi na SPOCIE w Poznaniu Krzycha , rozdawałem też po Namysłowie jego ulotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No fajnie to wygląda powiedz mi jeszcze ile Led masz w żarówce od tablicy rejestracyjnej, ja dziś zamówiłem wszystkie żarówki więc na dniach wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 na żarówkę wypada po 6 ledówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 U mnie będzie wypadać tylko 4 mam nadzieje że nie będzie za słabe, chciałem wszystko zamówić u jednego gościa ale nie miał 6 ledów SMD więc tylko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Obrazy 003.jpg Obrazy 010.jpg Obrazy 013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 bagaznik i swiatelka na nozki wyglodaja mega a glowne oswietlenie jakos mnie razi w oczy ale sa gusta i gusciki wazne ze tobie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Inaczej to wygląda na żywo no ale fakt ja tak chciałem i tak mam mam jeszcze białe LED na tablicy, ale ściągnę bo miały być SMD, a pokazuje błąd spalonej żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Inaczej to wygląda na żywo no ale fakt ja tak chciałem i tak mam mam jeszcze białe LED na tablicy, ale ściągnę bo miały być SMD, a pokazuje błąd spalonej żarówki ja mam ledy w w oswietleniu tab i zadnych problemow nie mam forest ma te same co ja i tez nie ma takiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 bo musisz mieć po zsumowaniu tyle ledówek co żarówka miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dzisiaj tez zakupilem taki zestaw jak bedzie juz ciemno to zrobie fotki i wrzuce jak to umnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 miałem niebieskie w czarnej perle, bajka... licz Watty i nie będzie błędów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 miałem niebieskie Już Ci kiedyś pisałem. To nie forum Toyoty tylko BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 To nie była Toyka Strzelaj dalej, Młokosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 I stala sie jasnosc:) Nie razi po oczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ledy fajna sprawa.Oświetlenie wnętrza mam też na ledach(rurkowych).Na początku było za jasno ale się przyzwyczaiłem.W jupiterach zostały żarówki zwykłe bo ledy kierunkowo działają i efekt był kiepski. Ledy również mam w bagażniku i tam to rewelka. Na tablicy się nie sprawdziły-raz że oświetlały też cały zderzak i grunt z tyłu auta co mi nie pasowało to po niedługim czasie migały i gasły bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 I stala sie jasnosc:)Nie razi po oczach ? Wszystko jest ok nie razi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Heno a z tylu tez wymieniales na ledy ? ja wczoraj zamontowalem komplecik i w nocy gdzie jeszce mam przyciemnione szybki wyglada zajb****** dzisaj moze sie ogarne i zrobie fotki bo wczoraj nie operowalem dobrym aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Tak wszędzie wymieniłem na LEDY nawet w schowku pasażera, także tez mam bialutko do tego mam czarna skórę to fajne to wygląda, a Ty jak masz jeszcze przyciemnione szybki to musi być mega wrzucaj foty!! byle by przed 18 bo pozniej jade na kawalerskie i nie wiem kiedy obczaję Ps. Edu jak możesz napisz ile komplet cie kosztował mnie wraz z przesyłką 97pln + oświetlenie tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi