Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenia: 1) Śliwa 2) Kevin 3) Tomek V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jeeest juz 3 ja dalem byle jakie jezeli chodzi wyrazistosc auta aleee przynajmniej jest nas 3ech dawac panocki fotecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cholera ja bym i wysłał cóś , no ale regulamin to regulamin :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Do 31 stycznia czekam na zgłoszenia później wystawiam ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 18 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja rowniez chetnie chcialbym wziac udzial w konkursie, ale nie spelniam wymagan regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cholera ja bym i wysłał cóś , no ale regulamin to regulamin :roll: ja rowniez chetnie chcialbym wziac udzial w konkursie, ale nie spelniam wymagan regulaminu Ja osobiście też bym się zgłosił ale brakuje mi kilku miesięcy do spełnienia warunków Ja chciałbym wystawić ale niemam jeszcze wystarczającego starzu Cóż panowie, musicie poczekac Jak dobrze pójdzie to akcja z kalendarzem będzie powtarzana co rok więc każdy z Was dostanie szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Yep Ja czekam do grudnia - do tego czasu nie spale się ze wstydu przy wrzucaniu fotek swojej Beatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Co tu taka cisza, tylko 3 chetnych szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Mati się jeszcze zgłosił , jutro wystawiam ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 o to chyba zgłosił się zwycięzca.. ale jak wygra i sprzedaje auto to chociaz pamiatka bedzie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 o to chyba zgłosił się zwycięzca.. ale jak wygra i sprzedaje auto to chociaz pamiatka bedzie ;p dobre dobre za pieknie by bylo za mocna konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi