rush Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dzisiaj zauważyłem że całe wygłuszenie auta pod nogami jest mega mokre... do którego mechanika we wrocławiu można się z tym udać żeby wysuszył auto i zlokalizował przyczyne, zrobił to porządnie i nie skasował drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Rush masz szyber? Skoro tak spróbuj udrożnić jego kanaliki do odprowadzania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 hmm... problem nietrywialny, w grę będzie wchodziła jakaś błahostka (np brak jakiegoś korka, gumy, nadkola...) albo niestety blacharz bedzie musial coś połatać - dopóki się nie zdejmie gąbek ciężko cokolwiek ustalić - a do tego chyba każdy mechanior się nada . Kiedyś suszyłem gąbki prawie 2 tyg, a w aucie było ze 4 litry wody po tym jak je zdjąłem okazalo się że nadkole pękło i brakowało niewielkiego korka (wypadl przez korozję...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A może po prostu wsiadałweś często ze śniegiem na bamboszach , przejechałeś kawałek śnieg się roztopił i woda dostała się pod dywanik , a że zapytam , pod pasażerem też to masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słowik Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 sprawdz czy nie przecieka woda przez drzwi , nastepnie po progu i pod wycieraczke , jesli tak to musisz rozebrac drzwi i poprawnie nakleic maty ktore tam sa , masz przyciemniane szyby? to moze byc powod , ktos podczas przyciemniania zle nakleil maty i woda zamiast wydostawac sie na zewnatrz wchodzi do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Rush masz szyber? Skoro tak spróbuj udrożnić jego kanaliki do odprowadzania wody nie mam szybra wlasnie... A może po prostu wsiadałweś często ze śniegiem na bamboszach , przejechałeś kawałek śnieg się roztopił i woda dostała się pod dywanik , a że zapytam , pod pasażerem też to masz? pod kierowca i kazdym pasazerem, to na pewno nie to, mam porzadne dywaniki gumowe z ktorych nic nie ucieka i wywalam z nich nadmiar sniegu... sprawdz czy nie przecieka woda przez drzwi , nastepnie po progu i pod wycieraczke , jesli tak to musisz rozebrac drzwi i poprawnie nakleic maty ktore tam sa , masz przyciemniane szyby? to moze byc powod , ktos podczas przyciemniania zle nakleil maty i woda zamiast wydostawac sie na zewnatrz wchodzi do srodka. mam przyciemniane, Twoja podpowiedz wydaje mi sie najbardziej prawdopodobna, wlasnie zauwazylem, ze przez moje drzwi za bardzo slysze podczas jazdy to co sie dzieje na zewnatrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 no to calkiem mozliwe ze to wlasnie to. sprobuj sam zalatwic ten problem- sciagnij boczek i bedziesz miol wszystko jak na dloni. tylko pamietaj zeby powypinac kostki z glosnikow bo zazwyczaj kable sa krotkie. popraw maty i powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 a jak środek wysuszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słowik Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 jak wysuszyc? zima ciezka sprawa , najlepiej jakbycs gdzies w garazu dostal sie do korkow w podlodze zeby przez nie spuscic wode , reszte wycieraj szmatkami i co sie da to susz , mozesz tez podjechac gdzies na myjke samochodowa tam maja dosc mocne odkurzacze ktore wciagaja wode , zawsze cos sie zbierze. Jak rozbierzesz boczki drzwi to zamknij sie w aucie a druga osoba niech polewa drzwi woda , wowczas zauwazysz co jest powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw 320 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Mi też dostaje sie woda do środka tylko umnie jest mokra cała podłoga. Na dodatek dziś zrobiło mi sie zwarcie.Jak wyjmuje kluczyk ze stacyjki to palił sie stop i wszystko przy zegarach, a jak odpalam to jest ok. Co to może być? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 chłopie ??? przywitaj się ładnie ze wszystkimi to może Ci ktoś pomoże:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słowik Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Rush rozwiazales moze problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Rush rozwiazales moze problem? Tak. Sprzedał auto :lol: I to braciakowi :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Hehe dobre Forest Faktycznie problem trafił do mnie - na razie go rozwiązałem tzn wjechalem autem do garazu podziemnego i wysuszylem podloge kolo kazdego siedzenia. Od tamtej pory (około półtorej tygodnia) problem nie występuje. Jeśli wróci to odwiędzę braciaka z młotkiem a tak na poważnie chyba pomyślę o rozebraniu drzwi i polewaniu ich wodą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Tak. Sprzedał auto :lol: I to braciakowi :p:p jakoś trzeba sobie radzić jakbyś miał jakąś usterkę daj cynk Faktycznie problem trafił do mnie - na razie go rozwiązałem tzn wjechalem autem do garazu podziemnego i wysuszylem podloge kolo kazdego siedzenia. Od tamtej pory (około półtorej tygodnia) problem nie występuje. Jeśli wróci to odwiędzę braciaka z młotkiem a tak na poważnie chyba pomyślę o rozebraniu drzwi i polewaniu ich wodą. probem wroci wczesniej czy pozniej, bo mowilem Ci ze mialem tak we wrzesniu ale po wysuszeniu bylo wszystko ok.... no i wyszlo znowu na koniec stycznia, wiec cos tam trzeba poprawic na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 nie wróci jeśli nie będzie już nigdy padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Miałem 3 przypadki w e46 że dywany były mokre :shock: szyba przednia niedokładnie wklejona:evil: spływalo po podszybiu i wszsyko do środka , innym razem korek w podłodze był nieszczelny i podmakało od spodu i raz w sedanie w tylnich drzwiach między małą szybka a duża była szczelina i woda zaciekała po tapicerce od środka. Często jest tak że jak ktos boczek ściąga i z powrotem dokładnie nie przyklei foli ochronnej to takie cyrki się dzieją :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi