Dziki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 no tak w kwesti wyjaśnienia. Wklejasz fotki kostki z obu stron z widocznymi kolorami kabli tak? To jak pytam czy na pinie 4 masz brązowy to dlaczego piszesz że go(brązowego) wogole nie ma?? Skoro jest i na fotkach widzę że na 4ce jest brązowy. To nie są Twoje foty?czy jak? Zostaje brak + na 17 pinie o czym była mowa wcześniej. Jak zrobić by + pojawił się na 17 pinie napisałem na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Żeby Cie naprowadzić na szybko na piny to 26-czarnoczerwonożółty 25-żółtoczerwony I w tym samym rzędzie 19-białoczerwony 18-białoniebieski Następny rząd od tej strony 13-wolny 12-brązowofioletowy 11-białoczarny 10-czarnozielony I w tym samym rzędzie 5-niebieskoczerwonożółty 4-brązowy Itd. Teraz juz prawidłowo policzysz piny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 udalo mi sie dzis podlaczyc bc. na poczatek wyskoczylo pppp ale po sekundzie wdzialalo prawidlow. teraz tylko manetke zamontowac poskladac ramke i wszystko. probowalem funkcj blokady ale nie dziala. czy jest mozliwosc zeby to funkcjonowalo? jest do obslugi opis dzialania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 opcja CODE? Kluczyk w pozycję 1(ACC)->naciśnij CODE->klawiszami 1000,100,10,1 ustaw swój kod->zatwierdź SR->Kluczyk na poz 0. Kluczyk w pozycję 2->pyta o kod,wpisujesz i zatwierdzasz SR->ODPALAMY. M50tki na DME BOSCH 3.1 I 3.3.1 przy błędnym kodzie kręcą rozrusznikiem i zapisują błąd w sterowniku jako moduł DWA(antywłamaniowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bida Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam. Jestem nowy ale chcialem sie podpiac pod temat Mam BMW E34 525i w zeszlym tygodniu podpialem bc4 wczesniej mialem tylko zegarek i temperature. Dzis chcialem podpiac manetke ale nie dalem rady, poniewaz okazalo sie po 1 ze jedna kostka jest na 3 piny a stara byla na 2 ... wzialem wiec kostke na 2 piny z poprzedniej manetki i przerobilem ta nawo ale nie wiem gdzie podlaczyc ten 3 kabel bodajze czerwony z zoltym paskiem. Kolejna sprawa jest taka, iz z tej nowej manetki wychodzi jeszcze jakas biala kwadratowa kostka z ktora nie mam pojecia co zrobic bardzo was prosze o pomoc w tej sprawie jesli ktos wie jak z gory dzieki A co do kolegi GALONE to mialem to samo w moim BC myslalem ze zeputy ale jednak dziala idz do auta z latarka podlacz BC wyjmij jedna zarowke od podswietlania licznika i zaswiec w dziore po zarowce latarka jesli bedziesz widzial napisy to kup sobie 2 zarowki to najprostszy sposob moim zdaniem i dziala bo sam go wymyslilem i nie zapomnij o przekreceniu kluczyka w 1 lub 2 pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 BC juz prawie dwa miesiace hula:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bida Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bida Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 [ATTACH=CONFIG]18164[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ruszyles cos z tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi