Dziki Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Do tuningowiska to nam jeszcze sporo brakuje , wtedy wjechało chyba coś koło 40-50 beemek ? .... ehh to była impreza :drunk: Był nawet :)plan awaryjny składania lusterek:) bo największy sektor pękał w szwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No fakt, nie dośc ze sektor w środku to jeszcze całkowicie zdominowany przez BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 nie wiem , ale bardzo możliwe że z mojej mieściny poleci około 10 bumek , ale wiecie jak to jest ludzie sporo deklarują a potem , zonk , anyway ja jestem ! Ty Sebo to kogo tam jeszcze masz, a nic koledze nie powiesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Nie wytrzymalem i poszukalem http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/106241,prognoza-sezonowa I tez w sumie do konca nie wiadomo jak to bedzie, bo niby zima idzie na dobre a po 15 marca deszcz ze sniegiem, a snieg to mi raczej wiosny nie przypomina no a w kwietniu niby pod 30 stopni, jakos mi sie wierzyc nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Czechu może kiedyś to te prognozy długoterminowe bardziej się sprawdzały , niestety w tej chwili synoptycy sami się przyznają , że nie są w stanie przewidzieć pogody na więcej niż 2 dni do przodu .... więc moim zdaniem to wszystko trzeba brać z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Nie wytrzymalem i poszukalem http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/106241,prognoza-sezonowa I tez w sumie do konca nie wiadomo jak to bedzie, bo niby zima idzie na dobre a po 15 marca deszcz ze sniegiem, a snieg to mi raczej wiosny nie przypomina no a w kwietniu niby pod 30 stopni, jakos mi sie wierzyc nie chce W sumie to patrząc na ostatnie lata to w pogodzie nic mnie już nie zdziwi, nawet -20 w jednym tygodniu i +20 w następnym A więc pozostaje nam byc dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ja mam w planach zajechac tam na letnim felunku a prognozami bym sie niesugerowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ja mam w planach zajechac tam na letnim felunku a prognozami bym sie niesugerowal też jadę na letnich bo do cabrio zimowych bucików niemam ,chociażby i po śniegu ale jakoś dojadę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja z letnimi zobaczę do czwartku/piątku przed zlotem. Jak nie będzie śniegu to też wrzucam. Stęskniłem się za BBS'ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Żeby się nas tam nie wystraszyli jak tyle BMW na raz wjedzie jedną kolumną :lol: I tym kilka fajnych shadow Będzie kozacko Panowie i Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pytanko mam MOTOCYKLIŚCI też tam przyjeżdżają czy tylko same samochody????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pytanko mam MOTOCYKLIŚCI też tam przyjeżdżają czy tylko same samochody????? z pobliskich wiosków przyjadą nie tylko motury ,znajda się też rowerzyści i władcy bezdroży i pól kierujący swoimi ursusami c340:lol::lol: a na poważnie to [video=youtube;yBosYRwR7k4] [video=youtube;qJEyi8jn-bc] [video=youtube;Y98BYsPjO60] [video=youtube;vz_k72tO6ks] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov( chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik ( myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush ( dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA i myślę ze z Polkowic powinno przyjechać z 5 autek może uda mi się namówić jeszcze więcej posiadaczów BMW, czas pokaże DO ZOBACZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov( chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik ( myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush ( dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA i myślę ze z Polkowic powinno przyjechać z 5 autek może uda mi się namówić jeszcze więcej posiadaczów BMW, czas pokaże DO ZOBACZENIA!!! 34. Micnic @ Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mam pytanie dotyczącego tego zlotu czy ktoś z was nakleja sobie parę dni wcześniej plakat o zlocie ten z 1 str. aby zachęcić cichych maniaków bmw na zlot ?? bo można by było jakaś reklama już by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mam nadzieję że organizatorzy ogarną temat bezpieczenstwa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloq Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 wpisuje sie jako numerek 35 na liste uczestników wyprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Pytanko mam MOTOCYKLIŚCI też tam przyjeżdżają czy tylko same samochody????? jeszcze się pytasz :twisted: ja tam do krzywej 10lat temu na zloty przyjeżdzałem inne czasy w każdym razie zawsze tam był armagedon i samowola, jest tam wszystko co jeździ od skuterków made in czina po ścigacze latające na jednym kółku, zlot w krzywej to jest atrakcja dla pobliskich wiosek w których nic sie nie dzieje resztę sobie dopowiedz, grubo napewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefoxxx Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov( chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik ( myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush ( dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA i myślę ze z Polkowic powinno przyjechać z 5 autek może uda mi się namówić jeszcze więcej posiadaczów BMW, czas pokaże DO ZOBACZENIA!!! 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 mam nadzieję że organizatorzy ogarną temat bezpieczenstwa itp. W zeszłym roku było spoko. Te filmiki które podał pawelo były z "odwołanego" oficjalnie zlotu gdyż była żałoba narodowa. Na oficjalnym zlocie były tasiemki odgradzające, światła do startów na 1/4 więc powinno być gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb00 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Co do spraw motocyklistów to myślę że mogę się w tym temacie wypowiedzieć, byłem na Krzywej na moto (w ostatnim filmiku wrzuconym przez pawelo jestem drugi z prawej) i sam widzę że do nieszczęścia nie trzeba dużo, zarówno kierowcy samochodów i motocykli muszą zachować pewne normy takie jak głupie patrzenie w lusterka i świrowanie trochę dalej od tłumów. Kolega na zielonej Kawasaki (na filmie obok mnie) wyrżnął batona na tym zlocie przez zajechanie mu drogi. Nie chciałbym żeby teraz też była taka samowolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 czy już w końcu znamy godzinę wylotu spod decathlona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 czy już w końcu znamy godzinę wylotu spod decathlona? Nie ma jeszcze godziny wyjazdu i podejrzewam , że najwcześniej tydzien przed wyjazdem zostanie podana w tej chwili czekamy na konkretniejsze info od organizatorów tego całego zamieszania i wtedy podejmiemy decyzję ... więc rilax jakby nie patrzeć zostało jeszcze 3 tygodnie do wyjazdu ... a wszelkie informacje będą w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ja myślę, że zlot przerósł trochę organizatorów (niestety),sami są przytłoczeni tym całym szumem, a muszę powiedzieć, że mówią o nim wszędzie (nawet w Trendsach jest podany termin) i jedno jest pewne będzie sporo osób i pewnie znajdzie się niejeden "odpowiedzialny inaczej", który zdrowo zachwieje tą imprezą , mój plan jest taki: wysoko podniesiona garda i boczkiem, boczkiem :D:D a tak na poważnie to jestem ciekaw jak to się ułoży, bo jak na razie nic nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov( chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik ( myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush ( dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA i myślę ze z Polkowic powinno przyjechać z 5 autek może uda mi się namówić jeszcze więcej posiadaczów BMW, czas pokaże DO ZOBACZENIA!!! 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx bedzie 36. Tricz może namówię też kuzyna żeby brał swoją bawarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi