hall Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wiadomo może już w jakich godzinach będzie zbiórka we Wrocku ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Pawelo - nie wqrwia Cie to skrzypienie? (Ja szału dostaję ) Prawdopodobnie "gdzieś", "coś" na kolumnie kierownicy Ci ociera. (I co to za kontrolka Ci świeci, A? ) A wracając do tematu, to tak sobie myślę, czy moją Bumą nie będzie wstyd tam jechać :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Pawelo,ściągnij kierę,podpiłuj krawędzie bolca pilniczkiem żeby ostre nie były a na pierścieniu ślizgowym posmaruj troche wazeliną tech:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nobody, jedź bez żadnego wstydu, ja prawdopodobnie przyjadę Fiestą 1.1l :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nie ma zadnego wstydu, buma to buma, a im bedzie nas wiecej tym lepiej a co do skrzypienia tez to mialem, ale z pomoca wd40 sie tego pozbylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ja dodam tylko, żę dla nowych uzytkowników Krzywa, jest dobrą okazją do tzw. 1 pokazania się na zlocie, który jest często pierszwym warunkiem np. do uczestnictwa na innych zlotach/ spotach organizowanych przez Klub Maxbimmer. Dlatego myslę, że warto pojechać, pokazać się, poznać ludzi osobiście z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 I co to za kontrolka Ci świeci, A? ) w lewym przednim kole do wymiany jest czujnik zużycia klocków,mam nowy,ale nie mam kiedy sie za to zabrac Pawelo - nie wqrwia Cie to skrzypienie? ostatnio pracuje tylko na nocki,a przy minusie tego nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak (lecimy z Forestami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Oj widzę będzie "nie licha" ekipa :D Czyżby znow zdominujemy cały zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 kur*a to hangarów braknie..............:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 nna 100% stan nie będzie taki jak na liście, jak będzie połowa będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Hehe no lista zazwyczaj sama się koryguje przed samym wyjazdem , myślę że jak poleci 20 beemek to będzie nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Najgorsza nie wiadoma z ta pogoda... ale ja tam dobrej mysli jestem, juz sie kilka razy pomylili i teraz tez na to licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Najgorsza nie wiadoma z ta pogoda... ale ja tam dobrej mysli jestem, juz sie kilka razy pomylili i teraz tez na to licze dokladnie, jak bedzie lało to pewnie bedzie lipa, ale jak bedzie piekna pogoda to ponad 80% aut na pewno pojedzie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov( chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik ( myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush ( dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda Edytowane 3 Marca 2011 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 W porząsiu - jada! Zaklepie sobie urlop i poznam Was wszystkich - a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Japierdzielę... Znowy będzie jak na Tuningowisku. Maxbimmer zdominuje imprezę :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Japierdzielę... Znowy będzie jak na Tuningowisku. Maxbimmer zdominuje imprezę :party: Do tuningowiska to nam jeszcze sporo brakuje , wtedy wjechało chyba coś koło 40-50 beemek ? .... ehh to była impreza :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 No tak ale zapowiada się, że Beemek będzie więcej niż aut organizatorów Szkoda, że to wyjazd jednodniowy bo Brzoza mógłby podjąc się próby pobicia rekordu klubowego :party::party::party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 nie wiem , ale bardzo możliwe że z mojej mieściny poleci około 10 bumek , ale wiecie jak to jest ludzie sporo deklarują a potem , zonk , anyway ja jestem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Do tuningowiska to nam jeszcze sporo brakuje , wtedy wjechało chyba coś koło 40-50 beemek ? .... ehh to była impreza :drunk: do tego czasu uzbiera sie napewno taka liczba a kto wie nawet i wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A ile z listy odpadnie:sad:to tego czasu pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A ile z listy odpadnie:sad:to tego czasu pytanie_bmw wiadome ze zawsze ktos sie wylamie na ostatnia chwile ale kij ma dwa konce i zawsze moze ktos sie do niej dopisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi