pawelo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 jest cały pas ale w razie "w" można się przenieść poza pas lotniska między hangary,na jakąś zaciszna bibe.dzisiaj bede miał czas to podjade,porobie foty i nagram filmik jak wygląda miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A od nich ilu ma być ?? Coś czuję że będzie podobnie jak w skarbim chyba w 2009 .... reklama poszła w świat , przyjechało z 400 aut i zapanował jeden wielki chaos... cyrk się lekki zrobił wtedy lekki cyrk? burdello bum bum... jezdzilem wtedy cwiartki i pamietam ze organizacja byla.... tzn jej wlasnie nie bylo... wydaje mi sie ze tegoriczne rozpoczecie sezonu nie powtorzy bledow z 2009r- jestem optymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kevin-jesli dobrze zrozumialem lokalizacje to ten shell jest kolo autopomocy?(to oni mnie z rowu wyciagali) Tak dokładnie ta stacja ten parking przed pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja jadę tam głównie spotkać się i pobajerrować z wami, na drugim miejscu przejść się i poobczajać furacze,zresztą nasza ekipa powinna dobrze wypaść - zero wieś tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja jadę tam głównie spotkać się i pobajerrować z wami, na drugim miejscu przejść się i poobczajać furacze,zresztą nasza ekipa powinna dobrze wypaść - zero wieś tuningu No ja myślę , że wiekszość z nas jedzie tam na tradycyjnego spota Pogadać , spotkać się , pogrilować :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 pierwszy grill w sezonie :gril: już prawie nie pamiętam tego smaku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 jutro trzeba będzie kupić karkówkę co by się ładnie zamarynowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 jutro trzeba będzie kupić karkówkę co by się ładnie zamarynowała... Jak możesz kup więcej bo naprawdę lubię Ja wezmę kiełbase ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jak możesz kup więcej bo naprawdę lubię Ja wezmę kiełbase ;p A ja przyturlam kega i słomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A ja zabiorę samego grilla by było zrobić gdzie kiełbaski i karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A ja zabiorę samego grilla by było zrobić gdzie kiełbaski i karkówkę pomysl w sumie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 śnieg z płyty jeszcze nie zszedł i narazie jest lipa,co do miejsca na grila na uboczu to ogladać od 9:00 [video=youtube;w77pEVTo1KM] zrobiło sie cieplej i kiera zaczeła skrzypieć,wie ktoś co z tym zrobic :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Plyn wspomagania sprawdz, mi w E46 pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Plyn wspomagania sprawdz, mi w E46 pomoglo. a gdzie jest wlew oleju do kierownicy:?::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Może uda sie fajne sesje aut porobic w hangarach na nasze samoloty BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 no za równo to tam nie jest ale to w końcu płyty są to bez rewelacji czyli gwinty trzeba rozkręcić we wszystkich autach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 czyli gwinty trzeba rozkręcić we wszystkich autach :D:D :lol: :lol: :lol: nie no, ogólnie nie jest źle tam, pawelo ma naprawdę niską tą e36 i daje rade jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ale jakieś pedały w mitusubiszi mnie wyścignęły:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 fajno tam jest, fajne foty beda, a lod napewno pusci - fajna pogoda sie robie dziekujemy Telewizji PAWELO za bezposrednia relacje na zywo z miejsca spotkania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 dziekujemy Telewizji PAWELO za bezposrednia relacje na zywo z miejsca spotkania :mrgreen: podpisuje sie jeszcze raz powtorze, ze tez raz tam bylem i nie widze powodow do obawiania sie czegokolwiek nawet tym z nisko zawieszonymi furakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 co do hangarów,to trzeba albo jeden przygotować albo zająć wcześniej jeden z posprzątanych bo reszta to mały śmietnik,nawet było kiedyś w tv jak z niemcowni przywozili odpady(z grubsza juz ich nie ma,ale wiadomo jak wyglądają takie miejsca tu buteleczka tam kondonek itp itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich użytkowników Mam pytanie czy na rozpoczęciu sezonu w Krzywej planowane są jakieś konkursy, zawody Car Audio?? Edytowane 1 Marca 2011 przez AudioBas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 maxbimmer nie jest organizatorem tego zlotu tylko uczestnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi