BASTARS Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Chyba nie ma sensu wpisywać kto gdzie się zbiera , proponuję to ujednolicić Zbiórka w Oławie (kto leci z tego kierunku) potem wjazd na A4 Zbiórka we Wrocku (parking pod decathlonem) potem wjazd na A4 Zbiórka przy zjezdzie z A4 i lecimy wszyscy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Chyba nie ma sensu wpisywać kto gdzie się zbiera , proponuję to ujednolicić Zbiórka w Oławie (kto leci z tego kierunku) potem wjazd na A4 Zbiórka we Wrocku (parking pod decathlonem) potem wjazd na A4 Zbiórka przy zjezdzie z A4 i lecimy wszyscy razem Zgadzam sie nawet nie wpisalem sie na liste bo i tak jade:) mała poprawka co do ostatniego parkingu Zbiórka w Oławie (kto leci z tego kierunku) potem wjazd na A4 Zbiórka we Wrocku (parking pod decathlonem) potem wjazd na A4 Zbiórka przy A4 parking przy Shellu po stronie drogi NA WROCLAW i lecimy wszyscy razem Jeżeli można, parking duży wiec powinni wjechac wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak na Wrocław????? Nie pomyliłeś kierunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie bo ten parking jest po drugiej stronie kierunku na Krzywą ale zjezdza sie od Wroclawia w prawo i znów w prawo i po prawej jest ta stacja ;p Ale ja jestem prawy buehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 OK, jarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Gdzie jest ten Decathlon we Wrocku przy którym bedzie spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Gdzie jest ten Decathlon we Wrocku przy którym bedzie spotkanko? jak wiesz gdzie sa bielany wroclawskie i market auchan to trafisz napewno Ps ja bede czekal na tel ze wjezdzacie juz na a4 i dolacze na zjezdzie w Katach Wr : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 No ja z Magda pewnie przylecimy na na Decathlon i tam się spotkamy wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 jak wiesz gdzie sa bielany wroclawskie i market auchan to trafisz napewno Ps ja bede czekal na tel ze wjezdzacie juz na a4 i dolacze na zjezdzie w Katach Wr : Spoko, teraz trafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 widze ogolne poruszenie mam nadzieje, ze do spotkania uda mi sie jeszcze tylek zglebowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Hehe rozwaliła mnie ta fotka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 mam nadzieje, ze do spotkania uda mi sie jeszcze tylek zglebowac kątówkę ci pożyczyć :?: :?: :?:8)8) :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 widze ogolne poruszenie mam nadzieje, ze do spotkania uda mi sie jeszcze tylek zglebowac damy rade dwa worki z piaskiem i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 o której wyrusza ekipa spod decathlona? z chęcią się podłaczymy z kumplami z kłodzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 hehe... wszystko idzie w dobrym kierunku najlepsze jest to, że od nas będzie więcej aut niż organizatorów :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 najlepsze jest to, że od nas będzie więcej aut niż organizatorów A od nich ilu ma być ?? Coś czuję że będzie podobnie jak w skarbim chyba w 2009 .... reklama poszła w świat , przyjechało z 400 aut i zapanował jeden wielki chaos .... a na koniec ziomek wysypał się z jakąś dziewczyną na ścigaczu .... bez prawka a motur pożyczony od kolegi .... cyrk się lekki zrobił wtedy .... a kto to organizuje ? ta ekipa co jest w pierwszym poście fotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 organizatorzy to Streetroulette z Jeleniej Góry, u siebie robią fajne spoty, zobaczymy jak tu im wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) zaczynają ogarniać już pomału organizację, na dniach powinno się pojawić jakieś konkretne info rozpoczęcie 13.00 (czyli prawie w samo południe), ale warto być wcześniej i zaklepać sobie miejscówkę dla maxbimmerowców pawelo ogarniesz temat z jakąś fajną miejscówką ? Edytowane 27 Lutego 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29.Nem Moze ktos to poprawic ?? Mam problem ze strona i przez bramke proxy musze wchozic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kevin-jesli dobrze zrozumialem lokalizacje to ten shell jest kolo autopomocy?(to oni mnie z rowu wyciagali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29.Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi