tazunio Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ale chyba BMW Corsa zagości w Krzywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 No wreszcie kierowniki Heh myślałem że się wpisałem na listę :lol: ale chyba BMW Corsa zagości w Krzywej ... ta bierzemy BMWCorse i powciągamy te wszystkie wersje po "tuningu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Lotnisko wyglada na spore więc powinno być bezpieczne miejsce do spokojnego ulokowania się. Miejmy nadzieję, ze przyjadą ludzie którzy sa prawdziwymi pasjonatami wiec nawet bez ochrony sie obejdzie. bez tytułu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tylko podobno płyta jest kiepska. Inżynier QC w mojej firmie pochodzi z tamtych okolic i stwierdził, że za niskie auta muszą naprawdę uważac. Zobaczymy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tylko podobno płyta jest kiepska. Inżynier QC w mojej firmie pochodzi z tamtych okolic i stwierdził, że za niskie auta muszą naprawdę uważac. Zobaczymy na miejscu I powieszchnia na ktorej mamy sie scigac jest mega nie rowna wiec mozliwe ze podaruje sobie ;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 uuuu szkoda byloby rozwalic np zawias na rozpoczeciu sezonu... na miejscu wszystko sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ale wy ******li**e,od kilku ostatnich lat niemal co weekend zjeżdżają sie furacze i nikt nie narzeka,że to,że tamto,a żadne z was jeszcze tu nie było :evil::evil::evil::evil::evil: sorry ale coś mnie dzisiaj ciśnie na marudzenie :-P:-P:-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jesli to prawda, to jak dla mnie miejsce pod tym wzgledem troche nie trafione, raczej nie przyjedzie tam nikt, kto swoj samochod ma tylko po to, by dojechac z miejsca A do B w byle jakim stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No Pawelo ma racje , warunki są podobne jak w skarbimierzu więc nie ma dramatu Bo widzę , że tutaj komentarze się zaczynają robić jakby tam co najmniej były dziury pół metrowe :lol: Zresztą kto chce ten się ściga , kto nie chce ten ogląda , robi grila itp :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jesli to prawda, to jak dla mnie miejsce pod tym wzgledem troche nie trafione, raczej nie przyjedzie tam nikt, kto swoj samochod ma tylko po to, by dojechac z miejsca A do B w byle jakim stanie... trafić to mnie zaraz trafi szlag jak czytam twoje posty w zeszłym roku za zlocie bmw klub jeleni góra był Broder,no jeżeli on nie miał problemów to co ty za przeproszeniem ******lisz No Pawelo ma racje , warunki są podobne jak w skarbimierzu więc nie ma dramatu Bo widzę , że tutaj komentarze się zaczynają robić jakby tam co najmniej były dziury pół metrowe :lol: Zresztą kto chce ten się ściga , kto nie chce ten ogląda , robi grila itp :drunk: metrowe,bo to poradzieckie lotnisko,a ichnie jest dużo większe :-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 trafić to mnie zaraz trafi szlag jak czytam twoje posty w zeszłym roku za zlocie bmw klub jeleni góra był Broder,no jeżeli on nie miał problemów to co ty za przeproszeniem ******lisz Pawelo zluzuj bo nie ma o co się spinać , plotka rodzi jeszcze większą plotkę i stąd obawy o zawieszenie osób które tam niebyły wcześniej hmm ... nawierzchnia jest całkiem przyzwoita , jest zrobiona z płyt betonowych i zdarzają się różnice poziomów między płytami ale moim zdaniem jest dużo lepiej niż na starej wersji "autostrady A4" w kierunku zgorzelca jak były tam płyty betonowe ... wiec nie ma problemu w sumie nawet u nas nie ma nikogo kto by miał taką mega glebę w aucie wiec luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak Ci sie nie podoba to nie czytaj, chcialbym miec takie problemy jak Ty Poza tym, nie prowadze kroniki gdzie kto byl jakim autem z kim i jak dlugo. Poszlo haslo ze jest jak jest, to skomentowalem nikt tutaj nie marudzi, tylko Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 nie no jak Broder byl to musi byc ok. poza tym jak pisal mordulec- "kto chce ten się ściga , kto nie chce ten ogląda , robi grila itp". a porownanie do starej A4 tez bylo niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie wiem po co te spinki. Ktoś napisał - nie jedziemy bo tam jest h**owa nawierzchnia :confused: Każdy chyba się liczy z tym, że pas do startu i lądowań ruskich MIG'ów nie jest idealny :mrgreen: Jeśli ktoś stwierdzi, że szkoda zawieszenia to rozłoży grilla i będzie cieszył oczy mnogością samochodów. A jak ktoś będzie chciał się pościgac to tak zrobi. Ja jeszcze spróbuję namówic na wyjazd Brzozę bo z Polkowic nie ma daleko a dawno już nie widziałem tego pijackiego ryja :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dobrze Forest piszesz, a Brzoze moglbys namowic bo juz dawno nigdzie nie byl zreszta ja tez ale to brak auta i nieszczesna praca. Dozobaczenie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 gorszych dziur jak na naszych lokalnych niektorych drogach to chyba nigdzie nie ma a i tak musimy nimi jezdzic,wiec jedziemy i imprezujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja tam jestem i tak pozytywnie nastawiony, dawno nie bylem na zadnym zlocie, tutaj sobie mozna juz wszystko elegancko zaplanowac i jedyne co mnie moze powstrzymac to jakis kataklizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 a ja się modlę tylko o pogodę dziury da się ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Pawelo zluzuj bo nie ma o co się spinać , plotka rodzi jeszcze większą plotkę i stąd obawy o zawieszenie osób które tam niebyły wcześniej ja sie nie spinam,wcale! po pierwsze: droga do i z nie jest idealna,no ale takie są nasze polskie realia po drugie: jak przeciwdziałać plotkom :?: "trzeba tupnąć mocno nogą" ,żeby się poniektórzy opamiętali,bo jak pisałem w innym temacie,są tacy którzy klepią w klawiaturę aby klepać po trzecie z wiązane z drugim: przecież to nie jest zapomniane miejsce 50km od głównej drogi,dojazd jak w drawsku po strzelaniu tylko 100 m od autostrady. a przy samym zjeździe orlen,statoil,kfc,na strefie kilka firm i ludzie tamtędy CODZIENNIE jeżdżą do pracy. naprawdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Domyslam sie, ze to drugie to do mnie. Wiec chcac zakonczyc ten temat napisze tylko, ze jakbym klepal, zeby klepac to witalbym kazdego nowego uzytkownika po 5 razy, a tak nie jest :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 I poc to wszystko napisalem tylko ze pod moja furke ta powieszchnia jest troche niebezpieczna aby naprawde wykozystac wszystkie mozliwosci mojego auta i widze ze kazdy dodal swoje i wyszlo niezle bagno Wiec sprostuje mozna sie tam normalnie scigac i koniec z marudzeniem i glupimi spinkami bo ktos humorku nie ma Sory Za zamieszanie bo widze ze to moja wina ;/;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 trzeba gwinta rozkręcić na maksa i ogień z rury :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 trzeba gwinta rozkręcić na maksa i ogień z rury :D:D Cytując "będziesz teraz gwint w 20 autach kręcił?! Przecież to jest o ch**a roboty!!!" Wiecie z czego to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Cytując "będziesz teraz gwint w 20 autach kręcił?! Przecież to jest o ch**a roboty!!!"Wiecie z czego to? Pamientam Gdzies nawet ten film jest wrzucony na forum mozna bylo by odswierzyc i posmiac sie teraz puki jest okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Pewnie chodzi o przeróbkę chłopaków z syndykatu [video=youtube;VJdGqVsP5MM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi