maltarn Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Z tego co wiem, powoli się już ,,wypalają" znaczy skończył im się zapał chyba podobnie było z jeszcze dawniejszą aferą i jakąś los ekipos choć moim zdaniem dyskryminacja za przynależność do tego czy innego klubu to jakieś problemy emocjonalne, czy coś jedni z drugimi się dogadują, wpadają na ich spoty i wszystko byłoby fajnie jestem bezstronny, choć utrzymuję kontakt z jednym z tamtych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To dziwne, niby wszyscy sie wzajemnie odwiedzaja itp a tu taka sytuacja, nie spodziewalem sie czegos takiego. To nawet u Nas nie wiem czy jeszcze dzialajacy klub Hondy zapraszal klub z Kalisza, a Ostrow z Kaliszem to za bardzo za soba nie przepadaja. Ja tam jak sie tu zapisywalem to byla dla mnie wielka niewiadoma, chcialem znalezc jakis klub w odleglosci 100km od Ostrowa, albo Poznan albo Wroclaw, ale stwierdzilem po przegladnieciu ze tutaj bedzie lepiej i sie nie zawiodlem, mi sie podoba i oby klub nadal tak funkcjonowal jak funkcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A mi sie nie podoba nazwa Bimber skad Wy to wzieliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 za dużo było wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Maxbimber brzmi jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jeszcze parę fotek z Krzywej:) [ATTACH=CONFIG]14302[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14301[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14300[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14295[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Heh, nawet ja się załapałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ładnie Brzoza koło emki się ustawiłeś pewnie kilka kucy chciałeś pożyczyć hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A ja koło niego bo tak zadbana wiec mała wymianka, a dało rezultat bo eMka się dopieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A ja koło niego bo tak zadbana wiec mała wymianka, a dało rezultat bo eMka się dopieszcza Szkoda Kevin, że mi kucy nie przybywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Maxbimber brzmi jeszcze lepiej To chyba było Maxi Bimber , kurde już nie pamiętam dokładnie jak zostaliśmy ochrzczeni ponownie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie ma się co dziwic, po tych haktolitrach spożytego alkoholu w Nysie, Karpaczu i innych wyjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 https://plus.google.com/u/0/photos/118172609847226045518/albums/5734231117273863201 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi