Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 tak mi się dzisiaj przypomniało,stoimy i czekamy na maxbimmera,a ich nie ma i nie tazunio dzwoni raz do kosy potem drugi,gadka szmatka z tymi którzy(m.in. 3 traktory e39 z DW po prawj na foto) już byli i tekst (tazunio)zostało im jeszcze 15 km ( gościu)co oni tak długo jadą (t)a bo kosa pewnie prowadzi a ma niezłą glebe (g):?: :?: po chwili (t) nie ma ich i nie ma,ciekawe ile ich będzie :?: zapowiadało się 50 aut (g) ponć z bimbrów ma sporo przyjechać (t)no od nas (g) :? :?: (t) no od nas z maxbimmera (g) :shock::roll::roll: wszyscy trzej w prawie jednym momencie się odwrócili podeszli do swoich fur i założyli polary,jak to Forest kiedyś ujął .....pasywnych ,jak bimbry zrobiły najad na Statoila to juz nie wychodzili z autek :mrgreen::mrgreen: :lol: :lol: :lol: chyba sobie to wydrukuję :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 po pijaku zawsze mi głupoty się przypominają :drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 po pijaku zawsze mi głupoty się przypominają:drunk::drunk: to ty pij wiecej dobre to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 moja wątroba mówi,że się postara,połówki w tej chwili nie mam ale ta by pewnie co innego powiedziała:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 założyli polary,jak to Forest kiedyś ujął .....pasywnych Za***iste polarki po 150 zł? No niezłą mieli promocję w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 zna ktoś może ta nute co leci na początku filmiku od Zrebi???? mega mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Źrebi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 zna ktoś może ta nute co leci na początku filmiku od Zrebi???? mega mi sie podoba. Na końcowych credits'ach jest lista utworów wykorzystanych w filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pawelo, pół się zgadza z tym że Tazunio dzwonił do Kosy i z tą glebą, ale o tym że "bimbry" to my to ja akurat mówiłem. Ale mina tych gości masakra, jak zobaczyli Was na autobanie to naprawdę uciekli do aut :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zrebi dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pawelo, pół się zgadza z tym że Tazunio dzwonił do Kosy i z tą glebą, ale o tym że "bimbry" to my to ja akurat mówiłem. Ale mina tych gości masakra, jak zobaczyli Was na autobanie to naprawdę uciekli do aut :lol: Kuziem ale Ty chyba w bimbrowym polarze chodziłeś to co oni nie widzieli ?? .... ehh komedia normalnie , ze starej pasyjnej ekipy już praktycznie nikogo nie zostało przynajmniej nikt się nie pojawił w krzywej , ale pranie mózgów nowym zrobili konkretne jak widzę ..... nikt nas nie zna ale z automatu nas nie lubią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 W bimbrowym polarze chodziłem dopiero po Waszym przyjeździe bo odebrałem o Foresta na Statoilu Czy nie lubią? Po prostu wyrabiają swoją opinię, w końcu to "konkurencja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czy nie lubią? Po prostu wyrabiają swoją opinię, w końcu to "konkurencja" Jakby nie patrzeć gdyby nie bimbrownicy znaczy się my ... to bmwpasja pewnie by nie powstała :drunk: .... się teraz konkurencje porobiły .... gdzie te czasy jak się leciało do Torunia , ludzie przyjeżdżali z całej polski i dziabnęło się flaszkę pogadało z osobami które znało się tylko przez forum i wszystko kręciło się wokół BMW a nie jakieś konkurencje ten jest od tego klubu to go lubię a tamten od tamtego i mimo że go nie znam to go nie lubię :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Pawelo, pół się zgadza z tym że Tazunio dzwonił do Kosy i z tą glebą, ale o tym że "bimbry" to my to ja akurat mówiłem. Ale mina tych gości masakra, jak zobaczyli Was na autobanie to naprawdę uciekli do aut jak będziesz w moim wieku,przelejesz tyle płynów co ja;) to nie będziesz pamiętał co się działo tydzień temu nie mówiąc już o miesiącu :mrgreen::mrgreen:więc się nie unoś ale zwracam honor tak TO TY POWIEDZIAŁEŚ,ŻE MY TO BIMBRY <bmw_2><bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jakby nie patrzeć gdyby nie bimbrownicy znaczy się my ... to bmwpasja pewnie by nie powstała :drunk: .... się teraz konkurencje porobiły .... gdzie te czasy jak się leciało do Torunia , ludzie przyjeżdżali z całej polski i dziabnęło się flaszkę pogadało z osobami które znało się tylko przez forum i wszystko kręciło się wokół BMW a nie jakieś konkurencje ten jest od tego klubu to go lubię a tamten od tamtego i mimo że go nie znam to go nie lubię :lol: Spoko jeszcze przyjda czasy, na ustawki w lesie Tak z ciekawosci zapytam dlaczego Pasja by niepowstala bez "bimbrowcow" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No ja sie dolaczam do pytania, to jakies nielubiace sie kluby czy cos? Nie mam az tak duzego stazu wiec nie wiem o co kaman, a myslalem ostatnio nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dwa kluby bmw w jednym mieście to jak dwa kluby piłkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a mi to wisi, chca niech sobie maja swoj klub.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 pawelo, ja się nie unoszę, ale z tymi płynami to kiedyś nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 po mnie też to spływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak z ciekawosci zapytam dlaczego Pasja by niepowstala bez "bimbrowcow" ? wiekszość, a głównie "założyciele" byli zarejestrowani na maxbimmerze, niektórzy byli nawet klubowiczami, ale nie spodobała im się chyba atmosfera tu panująca, za mało młodego ducha w nas było Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Znaczy się, nie jaraliście gumy na każdym skrzyżowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Znaczy się pewnie za mało dupeczek po 180cm chudzielcowatych bo niby BMW to kobietki, imprezki techno itp. hahaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Po prostu założyciele pasji mieli inne podejście do prowadzenia klubu BMW, strasznie chcieli zarejestrować klub jako stowarzyszenie- zrobili to z pasją, czy to wyszło im na dobre? Raczej nie palili kapcia na skrzyżowaniu, nie było typowych blachar (w większości mieli normalne, fajne dziewczyny.... ). Teraz nie wiem, kto tam urzęduje w klubie i jakie panują tam zasady- zwyczajnie mnie to nie obchodzi . My robimy swoje, oni swoje i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 za mało młodego ducha w nas było Za mało młodego ducha? Wszak wszyscy tu młodzi jesteśmy;) Jak dla mnie "Maxbimmer" to super klub - wcześniej nie miałem wyobrażenia, że może być tak niezwykła atmosfera, każdy przyjazny, a jak trzeba to i pomocny. I co jeszcze jest dla mnie ważne to właśnie ów fakt, że nie ma palenia gumy na każdym skrzyżowaniu - a przecież są tu klubowicze którzy mają niesamowicie szybkie furki ( czyt. rakiety:) ) a druga sprawa to taka, że każdy podczas zlotów dba o bezpieczeństwo swoje i nie mniej innych. Zatem krótkie podsumowanie - cieszę się, że mogłem wstąpić w Wasze szeregi, wyobraźcie sobie, iż Junior połknął bakcyla:) i zażyczył sobie na pierwszy swój samochód e30:) Dobrze, że jeszcze trochę czasu mamy do momentu kiedy będzie mógł zrobić prawko:) Pozdro all:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) To może napiszę krótko jak to było zanim powstaną jakieś teorie spiskowe : Dawno dawno temu .... hehe .... to tak od początku .... atmosfera jak i zasady działania klubu były od początku takie same i w tej materii nic się nie pozmieniało do dnia dzisiejszego i się nie zmieni W pewnym momencie zebrało się chyba 4 osoby na forum , które stwierdziły że nie podoba im się sposób zarządzania jak i zasady które obowiązywały , dlatego postanowili założyć własne lepsze forum / klub a w efekcie końcowym stowarzyszenie .... u nas tego nigdy nie było ponieważ , wszystko co robimy jest w czynie społecznym , nie robimy żadnych składek , wszystkie koszulki / polary i inne gadżety wykonujemy po kosztach poświęcając do tego wolny czas a nawet czasem i w czasie pracy .... innymi słowy nie zarabiamy na forumowiczach .... tworzymy społeczność opartą na przyjaźni bez żadnych szyldów typu STOWARZYSZENIE / ORGANIZACJA ... zjawiamy się na spotach zlotach bo po prostu mamy ochotę spotkać się z ekipą często nawet jeśli trzeba przejechać 100 i więcej kilometrów itd itp ... Co do Pasji to cóż to są tacy sami ludzie jak my którzy kochają swoje BMW ... niestety ktoś zadbał o to żeby nowe osoby które tam się pojawiają od razu traktowały "bimberów" jako wrogą konkurencję - o czym nawet może świadczyć ta rozmowa którą wkleił Pawelo i Kuziem ... dla mnie to jest swoista paranoja , żeby z automatu być nastawionym wrogo do kogoś kogo się na oczy nie widziało i nie zamieniło się żadnego słowa .... ale wolny kraj można sympatyzować z kim się chce Więc Bimberowcy sobie działają .... a Pasja sobie .... :drunk: Mam nadzieję , że objaśniłem to już konkretnie Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi