mariusz13 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 eee to i plakat jest to jest spoko a ja myślałem że to będzie taki dziki zlocik w dzikim kraju :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 eee to i plakat jest to jest spoko a ja myślałem że to będzie taki dziki zlocik w dzikim kraju :wink: i dobrze ze nie jest to taki dziki zlot bo wiadomo co sie puzniej dzieje jak nikkt tego nie pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Z tej okazji zamówiłem tablice nickiem KOZIN Dlletego zaplanuje sobie urlop jakby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Z tej okazji zamówiłem tablice nickiem KOZIN Dlletego zaplanuje sobie urlop jakby coś Sam nie bedziesz wiec nie kozacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wrzuciłem info na forum BKP , może też pare osób się z nami wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wrzuciłem info na forum BKP , może też pare osób się z nami wybierze Bedzie Nas Duzo na autobanie bo pewnie Honda I Vw tak jak w tamtym roku tez leca bedzie ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wrzuciłem info na forum BKP , może też pare osób się z nami wybierze To samo miałem zaproponowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 zlot będzie po raz pierwszy organizowany przez ten klub jeleniogórski, chłopaki ze sporym zapałem się do tego zabierają... więc trzeba trzymać kciuki, może być naprawdę fajnie myślę, że około 200-300 aut przyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 że około 200-300 aut przyleci Jak tyle osób przyjedzie to bez ochroniarzy to będzie sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 zobaczymy co wymyślą, ale wydaję mi się że na profi ochronę nie ma co liczyć... dlatego warto będzie samochody postawić w bezpiecznym miejscu, z dala od bączków i innych zabaw pawelo pewnie zna miejscówkę więc nas gdzieś pokieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Jak tyle osób przyjedzie to bez ochroniarzy to będzie sajgon W tamtym roku było chyba nawet trochę więcej i było gites:) Tazunio - my pojedziemy na 2 auta. Jeszcze kumpla Jettą ogarnąłem Ja nas znawiguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Spróbuję też zagadnąć kilku chłopaków z mojej mieściny , jeździ tu parę bawarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Tazunio Ty znasz kogoś z tej ekipy Jeleniogórskiej? Niech wrzucą jakiś program imprezy. Pierwszy i najważniejszy punkt - Powitanie uczestników zlotu i omówienie kwestii bezpieczeństwa. Niech wyznacza kilka osób odpowiedzialnych za porządek. Jak trafi się jakiś burak - delete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 A ja mam pytanie dla potwierdzenia mojej niepewnosci, mianowicie impreza jest 1dniowa tzn. spotykamy sie w niedziele i lecimy na cala niedziele tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Tazunio Ty znasz kogoś z tej ekipy Jeleniogórskiej? Niech wrzucą jakiś program imprezy. Pierwszy i najważniejszy punkt - Powitanie uczestników zlotu i omówienie kwestii bezpieczeństwa. Niech wyznacza kilka osób odpowiedzialnych za porządek. Jak trafi się jakiś burak - delete. tak to wygladalo rok temu http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=246244&c=0&f=32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Hyhy to my chyba polecimy BMWCorsą :drunk: [video=youtube;C-lAXZwkxOc]http://www.youtube.com/watch?v=C-lAXZwkxOc&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To kilka autek z naszego forum w konkursie na najladniejsze moze startowac A co z moim wczesniejszym pytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 A co z moim wczesniejszym pytaniem? To jednodniowa impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 No to jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6.Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7.BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8.Kuma325i 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Kuma325i trochę mocno listę skróciłeś :lol: 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Tazunio Ty znasz kogoś z tej ekipy Jeleniogórskiej? Niech wrzucą jakiś program imprezy. Pierwszy i najważniejszy punkt - Powitanie uczestników zlotu i omówienie kwestii bezpieczeństwa. Niech wyznacza kilka osób odpowiedzialnych za porządek. Jak trafi się jakiś burak - delete. znam tylko jedną osobę ( i to nie bardzo - tak na marginesie na tamtym forum siedzę tylko dla działu giełda ), za bardzo mnie nie kojarzcie z tym zlotem bo ja tu do gadania za dużo nie mam, ale wszelkie info będę przekazywał na razie planu nie ma konkretnego, ale na dniach szefostwo ma się zejść i ogarnąć organizację - jak czegoś się dowiem to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiercik Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24.Pola & Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 24.Pola & Mordulec No wreszcie kierowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi