chiccoo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Napisał chiccoo A ktoś wie jaka była dokładna liczba samochodów na krzywej? Ale pytasz o beemki czy wszystkich na całym lotnisku ? Pytam tylko o "nasze" samochody- jaka była frekfencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ktos tam na filmiku ok 60 aut naliczyl, tyle bylo w momencie wjazdu na Statoil co wg mnie jest ostatnim realnym liczeniem, bo pozniej im dluzej czasu ubylo tym wiekszy burdel sie na naszej miejscowce zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrczi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ktoś liczył wszystkie auta na stacji i było 57 aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Właśnie dostałem linka do klipu który podesłał mi kolega - Źrebi - [video=vimeo;22141016] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 gratulacje za umiejetnosci montazu i nagrania filmu wielki dzieki ze mozemy to jescze raz przezyc ten drugi filmik kolegi zrebi tez wyszedl spoko pozdrawiam i oby do nastepnego razu w takim skladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 wooow, jestem pod wrazeniem! swietny montaz mordulcu masz powazna konkurencje wielkie dzieki Źrebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to mamy dwa kozackie filmiki!! Ale wymiata bo i jest mnie wiecej jea ! Ogolnie widac ze poczatkujacy amator nie robil, naprawde film kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Super zmontowany widac, ze montazysta nie jeden filmik zkleil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Film 1 klasa... Darek na prawdę się postarał..... Tak poza tym to fajnie było was poznać Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Michał88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 wooow, jestem pod wrazeniem! swietny montaz mordulcu masz powazna konkurencje wielkie dzieki Źrebi Extra , że jest klipek z innej perspektywy Fajnie że chociaż przez chwilę załapałem się na film :drunk: Ale chyba faktycznie zacznę robić 3 minutowe filmy i skoncentruję się bardziej na montażu , efektach i przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Twój film jest również 1 klasa. Bardzo fajnie dobrałeś muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale chyba faktycznie zacznę robić 3 minutowe filmy i skoncentruję się bardziej na montażu , efektach i przejściach ty sie nie czepiaj, oba klipy sa wypasione mozecie np rozpoczac efektywna wspolprace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Właśnie dostałem linka do klipu który podesłał mi kolega - Źrebi - gosciu przegial, wielki szacun za filmik! uklon_bmw Mordulcu z calym szacunkiem do Twojej pracy, bo tez robisz super filmiki ale moze sie od chlopakow sporo nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co tu dużo gadać montażysta za***iście się spisał i szacuneczek dla niego :drunk: Rush masz rację też jestem zdania że od każdego można się czegoś fajnego nauczyć , dlatego teraz będę bez krępacji kroił materiał bo trochę nie potrzebnie kombinowałem żeby wszystkich upchnąć i wyszło 15 minut , faktycznie lepiej krótkie a treściwe filmy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale to wyszło!!! Takie filmiki jeszcze lepiej oddają jak pozytywny, duży i z fajną atmosferą jest nasz klub! Jak dla mnie pełna profeska, można powiedzieć że filmik na Światowym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Źrebi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) wooow, jestem pod wrazeniem! swietny montaz mordulcu masz powazna konkurencje wielkie dzieki Źrebi Ja nie nazwal bym tego konkurencja..raczej tak jak zaznaczyl Mordulec" inną perspektywa" ale ciesze sie że wam sie spodobało. Pozdrawiam i do nastepnego razu Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Źrebi literowki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 również bardzo udany filmik? PS: bedzie na YT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Źrebi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 również bardzo udany filmik?PS: bedzie na YT?? Niestety nie. Już dwukrotnie zdarzylo sie że mój przyjaciel odpowiedziaolny za ten material wrzucil to na ten serwer a potem ktos klasycznie skopiowal i przypial sobie jego zaslugi tak wiec niech pozostanie to pamiatka klubu wewnetrznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Moje zdanie jest takie - Mordulec wraz z ekipą - zrobili super robotę, Źrebi wraz z ekipą również zrobili super robotę. Niech każda ekipa trzyma się swego i robi swoje jak do tej pory , a my będziemy mieli dwa super MEGA filmiki z dwóch perspektyw. I to będzie SUPER, a my tu wszyscy mega zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Doobry filmik, konkret montaz ale tak jak pisal kolega wyzej, 2 filmiki są mega, moze klip Mordulca jest mniej dynamiczny ale za to kazdy moze siebie zobaczyc w konwoju, po skroceniu raczej ciezko by bylo wszystkich upchac. Wiec tak trzymać filmowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Filmik super, świetnie dobrana muzyka i fajne przejścia, oby więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Filmik kosa nawet się załapałem parę razy dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 zajefioza montaż uklon_bmw świetna robota , oby takich więcej:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dopiero teraz zdazylem obejrzec, no taki filmik z rana to zapowiada piekny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Na tej fotce od Micnic'a widać ile nas było ..... masakra .... cały parking praktycznie zajęty :lol: tak mi się dzisiaj przypomniało, stoimy i czekamy na maxbimmera,a ich nie ma i nie tazunio dzwoni raz do kosy potem drugi,gadka szmatka z tymi którzy(m.in. 3 traktory e39 z DW po prawj na foto) już byli i tekst (tazunio)zostało im jeszcze 15 km ( gościu)co oni tak długo jadą (t)a bo kosa pewnie prowadzi a ma niezłą glebe (g):?: :?: po chwili (t) nie ma ich i nie ma,ciekawe ile ich będzie :?: zapowiadało się 50 aut (g) ponć z bimbrów ma sporo przyjechać (t)no od nas (g) :? :?: (t) no od nas z maxbimmera (g) :shock::roll::roll: wszyscy trzej w prawie jednym momencie się odwrócili podeszli do swoich fur i założyli polary,jak to Forest kiedyś ujął .....pasywnych ,jak bimbry zrobiły najad na Statoila to juz nie wychodzili z autek :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi