Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Kiedy można spodziewać się zmontowanego filmiku ? Klip się robi ... a kiedy skończę ... któż to wie ... wstępne szacunki to jutro wieczorem ... jeśli nie wystąpią jakieś trudności :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Klip się robi ... a kiedy skończę ... któż to wie ... wstępne szacunki to jutro wieczorem ... jeśli nie wystąpią jakieś trudności :drunk: jedyna trudnos jaka moze wystapic to brak browara w czasie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Edu Edu a inne ewentualnosci typu wywalone korki? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 No to pozostaje czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ode mnie też pare fotek;)[ATTACH=CONFIG]10153[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10154[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10155[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10157[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10158[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam! Jakaś osoba mierzyła u mnie pozom db... I przez przypadek zabrała mi płytę. Było to ciemne BMW i miało radio Pioneera oraz subwoofer chyba Rockforda... Nie byłoby nic złego, ale to płyta kolegi i to oryginalna która kosztuje 80 zł. Proszę o kontakt tel: 691 265 492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A od nas ktoś brał w ogóle w tym udział ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ciężko mi powiedzieć Parę BMW było, ale czy od Was nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ciężko mi powiedzieć Parę BMW było, ale czy od Was nie wiem.... Nasze wszystkie autka byly po drugiej stronie calej imprezy wiec nie ma szans by ktos cos sprawdzal na terenie zamknietym przez organizatorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 no to krystian pojechales z tymi fotkami ale na ostatniej nawet widac moja bume paskudnie na stali wyglada ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 witam jedno pytanie mam, bo jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć to realne ze M5 dostaje takie baty od S4 ?? Bo znam właściciela S4 i gada, że ścigał się z M3 oraz M5 i za każdym razem Beemki dostają baty. Realne? Bo mi ciężko w to uwierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) rs4 mialy 380km, s4 w wersji mtm nawet 340, oryginal 265 więc z m3 powinna miec problemy. o ile mi wiadomo ta s4 jest podkręcona do ponad 500KM (chyba ze ta z filmu to nie to samo o czym ja mowie). ogolnie to i tak słabo idzie przez zawieszenie... buja sie jak polonez z v6 Edytowane 30 Marca 2011 przez Szpadyzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 to ile co miało to ja wiem. Ten egzemplarz seryjnie miał 265, a obecnie ma 320 PS i 530Nm Ale i tak mnie dziwi, że spokojnie objeżdża M3 i M5 (tak twierdzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) to ile co miało to ja wiem. Ten egzemplarz seryjnie miał 265, a obecnie ma 320 PS i 530Nm Ale i tak mnie dziwi, że spokojnie objeżdża M3 i M5 (tak twierdzi) doskonale wiesz że auto to nie wszystko ważne jeszcze czy gość za kółkiem potrafi zmieniać biegi samo to że pisze na aucie M3 lub M5 to też jeszcze o niczym nie mówi bo jak silnik i sprzęgło już zmęczone to i z gorszym można przegrać \ mam kolegę który e-36 328 objeżdżał M3 ale ile tam zostało z M3 to trudno powiedzieć Edytowane 30 Marca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Wielka szkoda, że nie mogłem być na zlocie. Dawno nie było okazji do spotkania, mam nadzieję że kolejny zlot nas nie ominie :party: :drunk: doskonale wiesz że auto to nie wszystko ważne jeszcze czy gość za kółkiem potrafi zmieniać biegi Dokładnie tak jak napisał Mariusz... co z tego że pod maską koni kupa jak kierowca d..a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 No właśnie mam nadzieje, że w niedalekiej przyszłości będę miał okazję go ustawić z jakimś M3 lub równie czymś mocnym A tu jego słowa, jak powiedziałem, że ktoś lewy musiał tą beekmą jechać -"lewy? to samo bylo z kazdym m3 e46 a kierowcy bardzo dobrzy " Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 quattro bardzo duzo zyskuje na starcie zero uślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Igora S4 jest mocno porobione (wczesniej posiadal 328 cabrio e36) , a m5 bardzo zdrowe, dzien wczesniej wymieniane sprzeglo i chlopak ogarnia bardzo dobrze (no chyba ze nie zrobil sprzegla to by wiele wyjasnialo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 No właśnie mam nadzieje, że w niedalekiej przyszłości będę miał okazję go ustawić z jakimś M3 lub równie czymś mocnym A tu jego słowa, jak powiedziałem, że ktoś lewy musiał tą beekmą jechać -"lewy? to samo bylo z kazdym m3 e46 a kierowcy bardzo dobrzy " Pozdrawiam m3 vs rs4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Z rolki to raczej Beemki wygrają ..... a z kreski ta audiczka porobi ich bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 to ile co miało to ja wiem. Ten egzemplarz seryjnie miał 265, a obecnie ma 320 PS i 530Nm Ale i tak mnie dziwi, że spokojnie objeżdża M3 i M5 (tak twierdzi) Nie wydaje mi się żeby miał tam tak mało koni... spójrzmy na liczby: Audi S4 masa własna 1540kg 320KM 530Nm (po modyfikacji) vs M3 e46 masa własna 1380kg 343KM 365Nm (fabryczna) vs M5 e39 masa własna 1800kg 400KM 500Nm (fabryczna). Może to audi nadrabia momentem obrotowym ale nie wydaje mi się aby aż tak jak się przechwala objeżdżał M3. Niższa masa + więcej koni może na starcie nie wygrać z S4 ale na pewno odrobi to po ruszeniu z miejsca. To samo z M5 tam jest znacznie więcej koni i moment jest zbliżony... niestety masa to 260kg różnicy. Reasumując moim zdaniem albo tam ma znacznie więcej koni i momentu niż deklaruje albo kierowcy w M3 naprawdę byli leszczami. M5... nie umiem odpowiedzieć... Z drugiej strony... trzeba zakuć w M3 biturbo i wtedy postawić ich na ćwiartke... taki wyścig pokazałby klase samochodu, a tak koleś szpanuje samochodem po modyfikacjach i startuje z fabrycznymi furkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 5oulu albo tw m5 to nie m5 tylko jakas atrapa bo od hondy tez nie odstawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 5oulu albo tw m5 to nie m5 tylko jakas atrapa bo od hondy tez nie odstawal Bo on se pomylił i z 5 ruszał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 m5 mozna zobaczyc pod milenijnym praktycznie w kazda niedziele po 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 vs M3 e46 masa własna 1380kg 343KM 365Nm (fabrycznie) nie gadaj ,że M3 jest w tej wadze :shock:, ja mam 320CD i 1480kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi