sliwa99 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 super super ekipa przejazd autostrada no i pogoda a organizacja pozostawia wiele do zyczenia pozdrawiam ekipe ktora byla a reszta ma czego zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 teraz czekam na gostyń jak się uda a potem legnica<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 super super ekipa przejazd autostrada no i pogoda a organizacja pozostawia wiele do zyczenia pozdrawiam ekipe ktora byla a reszta ma czego zalowac Zapomniales o mega grilu ktorego stworzyjem z 3 ceglowek i ktory wykarmil prawie calego maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Zapomniales o mega grilu ktorego stworzyjem z 3 ceglowek i ktory wykarmil prawie calego maxbimmera ano pyszna kiełbacha na nim wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jak ktoś ma fotki którymi chce się podzielić do Galerii to proszę podsyłać do mnie na maila -> mord@go2.pl Pozbieram przesortuję i wrzucimy całość w jedną galerię :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 witam. to było moje pierwsze spotkanie tego typu i musze przyznac, ze było super mimo tego, ze waz od hamulców padł wielkie podziekowania w pompcy dla kosy, alusa oraz dzikiego, bez was bym nie dal rady. jakos dzieki poxlinie dojechalem dzieki za wszystko do nastepnego razu.<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan7 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) [/url] Edytowane 27 Marca 2011 przez banan7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 witam. to było moje pierwsze spotkanie tego typu i musze przyznac, ze było super mimo tego, ze waz od hamulców padł wielkie podziekowania w pompcy dla kosy, alusa oraz dzikiego, bez was bym nie dal rady. jakos dzieki poxlinie dojechalem dzieki za wszystko do nastepnego razu. hehe nie ma za co to super ze udalo Ci sie wrocic, bo szczerze mowiac nie dawalem zbyt duzych szans tej poxilinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kilka fotek ode mnie. Nawet nie wiem kto je robił, chyba Mati i Forest Junior bo ja nawet aparata nie miałem w łapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Zapomniales o mega grilu ktorego stworzyjem z 3 ceglowek i ktory wykarmil prawie calego maxbimmera jak tam z instrukcja montażu na śliwy:?::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja również dziękuje za spotkanie. Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja też byłem na chwilkę, ale trochę później przyjechałem bo odsypiałem sobotnie występy Sporo bumek się najechało Aż miło było popatrzeć. Musiałem też znikać szybciej, bo dzisiaj w nocy jadę do Koszalina tirkiem i należało wypocząć żeby bałaganu nie narobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Widac Kuziema i Kosę325i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja też dziękuje za spotkanie, było nas duuuużo Przejazd autostradą był wypaśny, pełna kulturka, bezpiecznie, nie było kozaczenia i partyzanki na drodze Takie kolumny to ja rozumiem Dużo nakręcilam, nie wszystko wyszło dobrze, bo czasem mojemu mężowi zdarzyło się depnąć , ale trochę materiału mamy Sam zlot taki sobie; podstawowa sprawa jakim jest bezpieczeństwo nie została dopilnowana, ale przy takiej ilości aut i różnych dziwnych, nieodpowiedzialnych ludzi, to można było się tego spodziewać. Pogoda dopisala, sezon grilowy rozpoczęty, teraz pozostaje nam czekać na kolejne spotkanie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 A ja już żałuje że mnie z wami nie było umawiałem się ze sliwą że razem pojedziemy ale sobota była ciężka i nie dałem dziś rady szkoda może następnym razem będę miał okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 dzieki wszystkim za super impreze o organizacji juz nie bede nic pisal ale klimat maxbimmera zalatwil temat. co do kolumny to bylem pod mega wrazeniem. jak na lotosie wysiadlem z auta i wdrapalem sie na te palety to mi szczene zbieralem z podlogi. cos niesamowitego na plycie tez mielismy swietna miejscowke dlatego tu wielkie dzieki dla "naszych" organizatorow pogpda dopisala, nastawialem sie na deszcz i pozytywnie zaskoczenie dzieki za cwiartki chlopaki i grila co prawda jak Daria schowala mi kluczyki to prawie nawalilem w pory ale bylo naprawde zaje***cie do nastepnego- mam nadzieje jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 My rowniez dziekujemy za wspolnie spedzony dzienhappy_bmw... Przejazd A4 -ODLOT.. uklon_bmw Dzieki i do nastepnego<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Pełna kultura , serdeczne podziękowania dla GÓRY uklon_bmwza pogodę, oraz dla całej ekipy bimmerowców za świetnie spędzony czas , do zobaczyska następnym razem<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja również dziękuję za miło spędzony czas. I dzięki Mordulcu za naklejkę Co do ilości kilosów do pokonania - dla takiego towarzystwa, to jestem gotowy pokonać jeszcze trzy razy tyle a nawet i więcej. Trochę fot ode mnie: [ATTACH=CONFIG]9336[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9338[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9337[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9339[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9335[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9334[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Fajnie fajnie. Ale za bardzo zszokowalem sie iloscia aut ludzi ale co najgorsze to negatywnie bo to palenie gumy wsrod ludzi..... przejazdy obok krecacego sie auta innych samochodow... szkoda gadac. Na kresce to po prostu szok!!!!! Pierwszy raz jade w miare ok ale Ci ludzie obok a jak w m3 sie depnie to i bokiem idzie i co w ludzi?? Stad kontrolowany lekki start, chociaz u mnie zawiecha na igle wiec idzie rowno nawet przy maksie, tyle ze scigajac sie z białym niedoróbkiem po wypadku odciazonym o 150kg to gdy widzialem jak przy starcie na bok ucieka to wolalem ostroznie patrzec co sie z nim dzieje a obok ludzie! Przeciez to jest ZERO ODPOWIEDZIALNOSCI i jakiegokolwiek pomyslunku. Po tym drugim przejezdzie gdy wracalem to juz ruszyli nastepni a tu!!! kobieta z wozkiem z dzieckiem przez pas wyscigowy PRZEBIEGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zszokowany pełną inteligencja pani powoli wracam z kreski i...... pies na smyczy wybiegl przed kola, No rozjechałbym go !Potem to juz ostatni przejazd i tak nie udany po takich przezyciach. Szczescie ze nikomu nic sie nie stalo, a i podobno sie fury stuknely.... ech. Najwazniejsze przejazd mega kolumna elegancko bez zajezdzania bez hamowania naglego.. Pełna kultura po naszej stronie. Potem swietna miejscowka za winklem dziekuje koledzy. Miło było poznac nowe twarze chociaz wiecej posiwecilem czasu na startowanie na marnej czesci zlotu, ale coz maly błąd.. to pojechalem do naszej czesci zrobilem kółeczka na dokonczenie starych opon i.... musialem jechac kupić żonie nową bawarke stad szybko się zmyłem bo o 14 i pogodzilem przyjemne spotkanie ze wszystkimi i pożyteczne interesy:) Jeszcze raz dziękuje i wierze ze zorganizujemy jakis sobotnio niedzielny wypad w góry może majówka?? Po raz kolejny utwierdziłem się iż MAXBIMMER jest niepowtarzalnym klubem zespołem wspaniałych ludzi. Potrafimy się zorganizować i zapiąc wszystko na ostatni guzik, a każdy ze spotkań wynosi bezcenne wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca_megany Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ale na końcu już widzieliśmy z tazuniem tę Megane w tyle e34, mało brakowało Coz koledzy.. nie spodziewalem sie, ze was az tak duzo bylo zebyscie sie w miejscu zatrzymali dopoki minelem trzy BMW lewym pasem bylo OK.. ale jak sie Was po horyzont zrobilo to mi sie przypomnialo, ze pol wojewodztwa leci na Lotnisko A Megana nie moja, tylko szwagra i na dodatek lecielismy na jego zareczyny, wiec sie lekko zagadalismy i malo nie pocalowalem tej e34 BTW. Zeby bylo smieszniej to jestem z samego Boleslawca, wiec na Zlocik mialem najblizej A takie akcje z hamulcem w podloge i kiera na maxa w prawo to juz (niestety - przez "niedzielniakow") mialem kilka razy, wiec wiedzialem co sie dzieje Pozdroweczki Chlopaki i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 dopoki minelem trzy BMW lewym pasem bylo OK.. ale jak sie Was po horyzont zrobilo Dobre, dobre Pozdrowienia i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Mordulec bedziesz lepil jakis filmik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 BTW. Zeby bylo smieszniej to jestem z samego Boleslawca, wiec na Zlocik mialem najblizej A takie akcje z hamulcem w podloge i kiera na maxa w prawo to juz (niestety - przez "niedzielniakow") mialem kilka razy, wiec wiedzialem co sie dzieje Pozdroweczki Chlopaki i szerokosci Hehe bo to jakieś teraz oszczędności są asfalt sporo kosztuje i robią co raz krótsze zjazdy z autostrady .... no i się beemki nie pomieściły :lol: Brawo za refleks , dobrze że nic się nie narozrabiało Mordulec bedziesz lepil jakis filmik ? Dzisiaj sobie przekonwertuje to co mam do normalnego formatu i powoli coś będę wycinał .... tylko czekam na fotki jak ktoś jeszcze ma to proszę podsyłać -> mord@go2.pl .... ale przejazd z autobany widziałem już w HD na telewizorze i kurna robi mega wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Hej Mordulec, nie bądź sknera.. też chcemy zobaczyć ten filmik:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi