Kuziem Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Heh niezły peleton wyszedł do tego zjazdu .... Kosa już wjechał na stację a połowa ekipy jeszcze na autobanie stała w kolejce do zjazdu .... niezła masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Koleś w Renówce wolał do rowu uciekać nic uderzyć w beemke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Ojj zabraklo mnie na fotce grupowej Pewnie narazalem wtedy swoje zycie po drugiej stronie zlotu. Fota Foresta Kozina i Juniora mnie rozwalila !! hehehe Edytowane 27 Marca 2011 przez Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ale na końcu już widzieliśmy z tazuniem tę Megane w tyle e34, mało brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 No ta fotka jest za***iaszcza coś w stylu "Krzychu kadetem tera" :lol: albo .... aleeee urwał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Fota Foresta Kuzina i Juniora mnie rozwalila !! hehehe Mnie i Młodą też :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Widać po zdjęciach ze ekipa była spora i nie zawodna szkoda ze moja buma nie dała rady ehhh szoki Z taka liczbą ludzi z maxbimmera zlot 100% udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 "Już mnie ręka boli"..."Dużo ich jest" :):) Dobre, dobre, naliczyłem jakieś 50 aut. A z tą Renówką faktycznie dobry motyw, całe szczęście że nie spadł do rowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie no fotka faktycznie w deski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 tez dzieki wielkie za spotkanie : ))) co do jakosci imprezy to kazdy wie, wiec nie ma co sie powtarzac.... nie zdazylem poznac niektorych z ekipy ale jeszcze sie nadrobi, szkoda.... ale musielismy z bratem wczesniej sie urwac bo korzystajac z okazji mial do nas wpasc do Lubina chociaz na chwile, a jeszcze dzisiaj czekala go podroz do Warszawy na szkolenie, wiec kaaaawal drogi dawajcie wiecej fot i filmikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kosa 325i gdzie Ty się schowałeś, że Cię nie poznałem snajperku? Pewnie gdzieś w krzakach jak na stacji paliw w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 No ta fotka jest za***iaszcza coś w stylu "Krzychu kadetem tera" :lol: albo .... aleeee urwał :lol: haha nie moge ale urwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kosa 325i gdzie Ty się schowałeś, że Cię nie poznałem snajperku? Pewnie gdzieś w krzakach jak na stacji paliw w grze Najlepszy numer był jeszcze pod Decathlonem .... Heno razem z Kosą325 pojechali na szybko do Norauto na myjnię .... wrócili .... a Heno pyta gdzie ten Kosa325 bo miał przyjehcać na Decathlona i pojechać z nami na Krzywą ..... :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Najlepszy numer był jeszcze pod Decathlonem .... Heno razem z Kosą325 pojechali na szybko do Norauto na myjnię .... wrócili .... a Heno pyta gdzie ten Kosa325 bo miał przyjehcać na Decathlona i pojechać z nami na Krzywą ..... To prawda tak mi wstyd. Ale skąd miałem wiedzieć że on to on nie miał nigdzie nicku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 hahaha a smigalem tu i tam tak dla przypomnienia taki mały blondyn w jasnej kurtce sztruksowej tu na focie od Mordulca uchwycilo mi plecy http://s1197.photobucket.com/albums/aa428/mordulec/Krzywa%20marzec%202011-FAST/?action=view¤t=DSCN4358.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 pare ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 my rowniez dziekujemy za mile spotkanie i spedzona niedziele mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie spotkamy w tak licznym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dziękujemy za wspólnie spędzony czas:)Miło było Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Było bardzo fajnie szkoda tylko że świece mi padły . Pozdrawiam kolegę z SREBRNEJ E36 COUPE który zaparkował by w mojej Buni . Ostre hamowanie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrczi Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Impreza średnia, zero organizacji ze strony bezpieczeństwa. Przejazd autostradą kolumną, bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 nowy sezon rozpoczęty wielu nowych ludzi poznałem ale nie wszystkich zapamiętałem wielu sobie inaczej wyobrażałem heh tyle beemek dawno nie było i mało brakowało a skosowałłbym jakiemuś koledze dupkę w e-34 czarnej z lotką heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mnie i Młodą też :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Do Was dołączyła Ania i ja:) miny- bezcenne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 również wielkie dzięki za spotkanie, my się lepiej zorganizowaliśmy niż organizanci zlotu jak już rozmawialismy z Dzikim, coś mamy w sobie że gdzie byśmy nie staneli to cała impreza przenosi sie na nasz sektor, tak było na Tuningowiskach, w Skarbim no i teraz potwierdziło się to w Krzywej kilka fotek ode mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi