rush Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 parę płatków śniegu mnie nie zatrzyma :twisted: najwyzej cala trase bokami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Pogoda sie niemartwcie co bedzie to bedzie. Lipa z grillem odkopalem tylko 1razowke Piasta na tym sprzecie niezaszalejemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Trzeba będzie ognisko zrobić każdy będzie mógł sobie kiełbaskę upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Trzeba będzie ognisko zrobić każdy będzie mógł sobie kiełbaskę upiec Dobry pomysł , masz Touringa pakuj drewno i robimy ognisko :gril: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dobra... Jak ma nie padać to czytajcie to uważnie... Mam 77km w jedną stronę i jadę... SIMSONEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 niedaleko robią płotki ogrodowe,to będzie można "pożyczyć" trochę opału;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mam 77km w jedną stronę i jadę... SIMSONEM To prawie jak w filmie "głupi i głupszy" tylko tam mieli więcej km i jechali w dwójke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dobra... Jak ma nie padać to czytajcie to uważnie... Mam 77km w jedną stronę i jadę... SIMSONEM!!! szacun chlopaku : DDD naprawde nie ma nikogo z Twoich stron kto moglby Cie zapakowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Kuziem napisz na PW do Jareknes pewnie Cie zabierze bo On też leci z Waszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dobra... Jak ma nie padać to czytajcie to uważnie... Mam 77km w jedną stronę i jadę... SIMSONEM!!! ooo to jest poświęcenie dla sprawy pełny szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Kuziem napisz na PW do Jareknes pewnie Cie zabierze bo On też leci z Waszych stron Napisałem na PW, czekam na odpowiedź a jak nie wyjdzie to jadę Simkiem, myśle że da radę Dobra machina jest, pod tazunia oknami latam i go wkurzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Bedziesz gwiazda zlotu !! Lec ta kosiarka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 To prawie jak w filmie "głupi i głupszy" tylko tam mieli więcej km i jechali w dwójke i było zimno i.....wiesz co zrobili............:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak Jarek nie odpiszę to nie ma.. Jadę na bank! Może na kresce stane z jakimś agresywnym BMW :lol: Wstane wcześniej i go umyję bo narazie to lekko brudny jest To co? Chcecie zobaczyć co zrobi zapaleniec tylko po to żeby poznać w końcu ekipę z mabimmera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak Jarek nie odpiszę to nie ma.. Jadę na bank! Może na kresce stane z jakimś agresywnym BMW :lol:Wstane wcześniej i go umyję bo narazie to lekko brudny jest To co? Chcecie zobaczyć co zrobi zapaleniec tylko po to żeby poznać w końcu ekipę z mabimmera? Będę miał miejsce tylko jest jeden problem, będziesz musiał się na Real jakoś dostać, bo nie dam rady jechać po ciebie i zdążyć na odjazd na 10.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Będę miał miejsce tylko jest jeden problem, będziesz musiał się na Real jakoś dostać, bo nie dam rady jechać po ciebie i zdążyć na odjazd na 10.15 POWAGA?! Staryyyy, z nieba mi spadasz!!! Na Real to nie problem:D Napisz na PW nr telefonu jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Może na kresce stane kuzyn ma problemy ze swoim samochodem to mówił,że.......też wpadnie simsonem To co? Chcecie zobaczyć co zrobi zapaleniec tylko po to żeby poznać w końcu ekipę z mabimmera? wyślij swoje cv mojej siostrze na maila,jak sie nadasz to może,powtarzam może,przyjechała by po ciebie swoja corsiną :p:p :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Bedziesz gwiazda zlotu !! Lec ta kosiarka !! Będzie gume palił simkiem chętnie bym popatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mam dziurę w podłodze, jak jasny uj, wóz pożera mi ogromne ilości paliwa, ale JADA! Dobije na Decathlon - w razie czego szukajcie rozsypującej się czerwonej QPejki, bo raczej będę wcześniej. Lista: 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (decathlon) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria (decathlon) 6. Wilkov (chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Max - raczej jade 12. Heno i Madzia (decathlon) 13. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 14. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 15. Dawid & Marlena 16. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 17. Nobody (Decathlon) 18. Alus & Madzia (90%) 19. Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 20. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 21. Kuma325i 70% 22. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 23. Pola & Mordulec 24. cindy & rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 25. Ilona & Grunt 26. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 27. Kryswa & Karolina 28. Brzoza & Anusiak 29. Kosa 30. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 31. Dziki i Magda 32. DANIO BMW wraz z MAGDA 33. Micnic @ Monika 34. szefoxxx 35. Tricz 36. Jareknes 37. Nem 38. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) 39. JacekBMW3C ( przyjadę moim touringiem ) 40. Broder 328 e36 (decathlon) 41. Serek 325ttds e36 (decathlon) 42. Oswald 328 e36 (decathlon) 43. Splesher e46 328 (decathlon) 44. Kevin und Monisia 45. Sebo_Wroc i Junior (decathlon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SammyMax Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 troche ludzi bd dobrze pozna sie troche wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jednak jadę:D:D:D 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (decathlon) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria (decathlon) 6. Wilkov (chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Max - raczej jade 12. Heno i Madzia (decathlon) 13. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 14. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 15. Dawid & Marlena 16. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 17. Nobody (Decathlon) 18. Alus & Madzia (90%) 19. Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 20. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 21. Kuma325i 70% 22. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 23. Pola & Mordulec 24. cindy & rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 25. Ilona & Grunt 26. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 27. Kryswa & Karolina 28. Brzoza & Anusiak 29. Kosa 30. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 31. Dziki i Magda 32. DANIO BMW wraz z MAGDA 33. Micnic @ Monika 34. szefoxxx 35. Tricz 36. Jareknes 37. Nem 38. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) 39. JacekBMW3C ( przyjadę moim touringiem ) 40. Broder 328 e36 (decathlon) 41. Serek 325ttds e36 (decathlon) 42. Oswald 328 e36 (decathlon) 43. Splesher e46 328 (decathlon) 44. Kevin und Monisia 45. Sebo_Wroc i Junior (decathlon) 46. Kozin09 + tata + mój dabry znajomy moją E39 (zbiórka Shell-Oława 9:20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 a ja dopiero dzis namówilem rodzinke na wyjazd mam nadzieje ze trafie na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 a ja już na chacie i po obiedzie Krzywa zaliczona ! lotnisko spoko - wydaje mi się, że lepsze niż Skarbimierz pozdro dla wszystkich obecnych i dzięki za mile spędzony czas <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 tez sie szybko zawinąłem,ale nie spodziewałem się,że będzie tyle ludu.jak ty pojechałeś to na "naszej" stronie zaczęła się rzeźnia czyt. ostra partyzantka. trzeba sie ustawić następnym razem ale tylko w gronie beemekhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czailem zeby Cie poznac ale jakos tak wyszlo , ze szybko sie zawinolem , zonka troche wymarzla i w karpaczu i na lotnisku . Pozatym niezle miejsce i pogoda dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi