BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cholira, mieszkam na KRZYWEJ , ale nie ma tu żadnego lotniska8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cholira, mieszkam na KRZYWEJ , ale nie ma tu żadnego lotniska8) chyba ulicy : bo krzywa to miejscowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumier Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja niestety pracuję 27.03 tak że odpadam. Liczę na jakiś inny spot w dogodniejszym dla mnie terminie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 chyba ulicy : bo krzywa to miejscowosc da da , jaja se robię oczywiście na ulicy uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 no prosże,jakiś plus przeprowadzaki do Legnicy;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 no prosże,jakiś plus przeprowadzaki do Legnicy;d Wilkov chyba jedyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 chyba ulicy : bo krzywa to miejscowosc tak nazwa miejscowości ale lotnisko jest w Osłej a dokładna nazwa to LSSE Krzywa,a w tym miejscu jest zjazd na strefę http://img23.imageshack.us/img23/5529/nowyobrazmapabitowajv.png no prosże,jakiś plus przeprowadzaki do Legnicy;d a jak ci sie podoba ulica chojnowska :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 heh,tak rush-chyba jedyny.No-może potrojenie zarobków to też nie taka beznadziejna sprawa;) pawelo-na razie krąży to jako urban legend:)mieszkam 300metrów od pracy,także moje podróże autem ograniczają się z galerii piastów albo gwarnej na a4kę:)wiem jeszcze,gdzie jest urząd pracy,zus i podobne przykre instytucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wilkov ostatnio poleciałem do Legnicy na zakupy i (nie widząc tego miasta od studiów - 2lata) i powiem, że powoli brudne ulice zmieniają się w całkiem fajne miasteczko, jeszcze parę lat i będzie tam cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 hej Jestem od niedawna i tak się zastanawiam nad wypadem , jak to wygląda ustawiacie się gdzieś we Wrocku i jedziecie grupą czy każdy osobno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Pewnie polecimy razem z Wrocka na A4 i do Krzywej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak to wygląda ustawiacie się gdzieś we Wrocku i jedziecie grupą czy każdy osobno . napewno bedzie jakis spot na jakims parkingu (podejrzewam bielany) ale dolkadny czas i miejsce jest ustalany pare dni przed wyjazdem. ale jechac napewno bedziemy razem- kto bedzie mogl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wstępnie mogę się zapisać , wiadomo im więcej tym lepiej 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 My na listę się nie wpisujemy, bo z pracą Maćka jest różnie ale mamy na uwadze spotkanko :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 wstępnie się piszę na zlocik!!! trzeba poszerzać horyzonty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizol Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 1. tazunio (90%)2. Forest & Młoda & Junior3 .Edu4. Kuziem5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą)7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu)8. Energy i Basia9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore)10. Kosa325i11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca16. Dawid & Marlena17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie)18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę)19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizol Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 auć jeszcze nieogarniam kompa.sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Skorygowałem 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (Na dzień dzisiejszy jadę , ale wiadomo jak to jest w życiu) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 oficjalny plakat : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi