sliwa99 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 dobra 9 20 shell olawa bende dozobaczenia do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SammyMax Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 a jakąś większą grupą sie spotykamy jeszcze czy na miejscu sie widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja mam glupie pytanie w tel kom sie automatycznie godzina przestawia? Bo nie wiem jak budzik ustawic, wiem ze w kompie sama przeskakuje, ale nie pamietam jak to bylo z telefonami Jak wstaniesz na wyscig F1 a będzie już w połowie to znaczy że sie nie przestawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ekipa Namysłów leci przez Oławę, a więc czekajcie na nas panowie , bo dalej lecimy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja mam glupie pytanie w tel kom sie automatycznie godzina przestawia? Bo nie wiem jak budzik ustawic, wiem ze w kompie sama przeskakuje, ale nie pamietam jak to bylo z telefonami ...bezpieczniej będzie nastawic budzik tradycyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Czyli ostatecznie : WROCŁAW Zbiórka pod Decathlonem -> 10:00 Wyjazd na autostradę -> 10:30 Zgorzelec: kto jest chetny do smiganiecia w wiekszej grupie ten niech przybedzie swoim wehikulem na parking pod sklepem REAL w Zgorzelcu, czekajcie po lewej stronie od wjazdu, Ja wylatuje rowno o 10.15 na A4 i lece z predkoscia +/- 110km/h na Krzywa, kto chce jechac szybciej nie musi czekac (ani nawet przyjezdzac) kazdy odpowiada za siebie, wszelkie glupkowate zagrania i "bezmuzga" jazda na nikim nie zrobi wrazenia :!: sily i paliwo zachowajcie na "kreske" i inne atrakcje przygotowane na miejscu... pozdro i do zobaczenia w Krzywej <bmw_1> :gril: OŁAWA Proponuję by spotkać się w Oławie na stacji Shell (wylot z Oławy na Wrocław). Wyruszymy o 9.20 w stronę Wrocka, skręcamy w Marcinkowicach i wioskami lecimy w stronę Żurawiny. Później wbijamy na A4 i dolatujemy do Decathlonu. Tak będzie najszybciej. Akurat na 10.00 powinniśmy dojechać. Jakby co każdy ma mój numer. Do zobaczenie POLKOWICE ten kto jest z Polkowic niech będzie o 9.00 w Niedzielę na zajeździe Adria poło stacji paliw Bliska. Ruszymy o 9.30 do Legnicy a stamtąd kierunek Krzywa cała kolumna aut tak ja umawiamy się na forum. Do zobaczenia. Ostatnia aktualna lista : 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (decathlon) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria (decathlon) 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Max - raczej jade 12. Heno i Madzia (decathlon) 13. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 14. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 15. Dawid & Marlena 16. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 17. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 18.Alus & Madzia (90%) 19.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 20. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 21.Kuma325i 70% 22. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 23. Pola & Mordulec 24. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 25. Ilona & Grunt 26. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 27.Kryswa&Karolina 28. Brzoza&Anusiak 29. Kosa 30. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 31. Dziki i Magda 32. DANIO BMW wraz z MAGDA 33. Micnic @ Monika 34. szefoxxx 35. Tricz 36. Jareknes 37. Nem 38. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) 39. JacekBMW3C ( przyjadę moim touringiem ) 40. Broder 328 e36 (decathlon) 41. Serek 325ttds e36 (decathlon) 42. Oswald 328 e36 (decathlon) 43. Splesher e46 328 (decathlon) 44. Kevin und Monisia 45. Sebo_Wroc i Junior (decathlon) Przypominam o 1.Przestawieniu zegarków z 2 na 3 2.Zabraniu ze sobą grila , koksu i żarełka oraz klamotów typu krzesełka / stolik 3.Szybkich i Wściekłych prosimy żeby nie zatrzymywali się nawet na Decathlonie bo szkoda czasu , widzimy się na miejscu w Krzywej Jak o czymś zapomniałem to proszę uzupełnić :drunk: Edytowane 26 Marca 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jedzie ktoś od strony Zgorzelca/Lubania/ Bogatyni i ma wolne miejsce w aucie? Bo się okazało że nie mam czym jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jakbym mial tradycyjny... Ale juz wiem co zrobie, ustawie na 4 rano i wlacze telegazete jak w zeszlym roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ustwcie sobie 3 budziki 1 bez zmian 2 godzine w przod 3 godzine w tyl i na bank niezaspicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Będę mógł się do kogoś grilla przyłączyć bo nie mam będę z synem oczywiście kiełbaski wezmę Edytowane 26 Marca 2011 przez JacekBMW3C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jedzie ktoś od strony Zgorzelca/Lubania/ Bogatyni i ma wolne miejsce w aucie?Bo się okazało że nie mam czym jechac... Kuziem, toretycznie mam dwa miejsca wolne, ale jak ktoś tam wsiądzie to na miejscu nie będzie już tylnych opon... więc sorry Winnetou <bmw_1> kto przygarnie Kuziema ? szkoda aby opuścił taki zlot :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ktoś musi zadać to pytanie,mianowicie; jak z pogodą? prognozy nie są zbyt optymistyczne[niestety] .W kłodzku zaczyna padać jakiś pieprzony śnieg!a ja już na letnim felunku...mięso zamarynowane ,krzesełka i gril zaladowane ,pełna gotowość jednym słowem ,obyśmy nie pozamarzali!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak tak patrze z okna to sie ladnie przejasnia niebo. Jutro ma byc chlodno ale sucho i slonecznie wmiare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Informuję wszystkich że ja tym razem grila z węgielkiem nie bede miał i do kogoś sie dołacze. W zamian poczestuję: coca- colą, ketchupem, musztardą oraz sztućcami plastikowymi. Do zobaczyska o 10 pod decatlonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Hehe to widzę , że faktycznie wyjdzie 1 grill na 50 typa :lol: Pawelo szykuj drewno bo chyba bez ogniska się nie obejdzie :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ehh ... lece wywrocic piwnice moze znajde swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 zobaczy się w praniu,wtedy wrócę i coś przywiozę,tyko będę musiał warsztat z bagażnika wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ja też jestem bardziej za ogniskiem bo to i cieplej i mniej maneli w bagażniku siekerkę wezmę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Będzie jutro padało? Bo stoję przed podjęciem ważnej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Będzie jutro padało? Bo stoję przed podjęciem ważnej decyzji nie rób scen - coś się znajdzie, samobójstwo to nie wyjście !!! hehehe :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jest 19;06, a ja jutro muszę być tam! Już linę skręcam więc lepiej niech ktoś znajdzie te miejsce To jak z tą pogodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 To jak z tą pogodą? Kurna wszyscy już na letnich kapciach .... pogoda nie ma wyjścia .... musi być dobra :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 parę płatków śniegu mnie nie zatrzyma :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 U mnie sie juz przejasnilo, a ludzie z poludnia uspokojam, bo to przejdzie w godzine, wszedzie tak jest dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Będzie jutro padało? Bo stoję przed podjęciem ważnej decyzji Patrzyłem na parę pogód i ma nie padać i ma być 10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi