Forest Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie wiem czy pojadę swoją. Środkowe wachacze umarły. Młoda z Juniorem też nie pojedzie bo nasz młodzieniec coś gorączkuje. W związku z tym pytanie. Kto leci od strony Oławy i może mnie zabrac razem z flagą (potrzebne składane fotele z tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 prawdopodobnie w sobote rozstaje sie z bunią....wiec odpadam:/:/ chyba ze wadne "TATUSIOWYM" audi a3:D:D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja Wy sobie jaja robicie??? Forest przeciez auto jedzie i nie rozlatuje sie a to ze luzy to autostrada nie jest dziurawa i nic nie odpadnie chyba ze te ceny paliw to pisz na priv!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nierob scen Forest Jak mi mechanik nieogarnie jutro maglownicy to jade z rozsypana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja też sobie nie wyobrażam Forestowej wyścigówki na tym zlocie:)także Forest szykuj Bunie na niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Czyli nadszedł ten moment... Ekipa się sypie... Moja obecność też stoi pod wielkim znakiem zapytania, ale postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Czyli nadszedł ten moment... Ekipa się sypie... Oj to raczej standardowo że parę osób nie da rady pojechać bo czasem coś wyskoczy w ostatniej chwili 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (decathlon) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx 36. Tricz 37. Jareknes 38. Nem 39. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) 40. JacekBMW3C ( przyjadę moim touringiem ) 41. Broder 328 e36 (decathlon) 42. Serek 325ttds e36 (decathlon) 43. Oswald 328 e36 (decathlon) 44. Splesher e46 328 (decathlon) 45. Kevin und Monisia Nie wiem czy ktoś jeszcze jedzie bo wcześniejsze posty nie były jednoznaczne a to jest ostatnia lista jaką znalazłem Ja tylko przypomnę o grilach , kto może niech zabierze ze sobą żeby później się nie okazało że na 50 chłopa jeden gril przypada :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja tylko przypomnę o grilach , kto może niech zabierze ze sobą żeby później się nie okazało że na 50 chłopa jeden gril przypada ja będzie trzeba to opału przywiozę na "staropolskie" ognisko :wink::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (decathlon) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria (decathlon) 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx 36. Tricz 37. Jareknes 38. Nem 39. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) 40. JacekBMW3C ( przyjadę moim touringiem ) 41. Broder 328 e36 (decathlon) 42. Serek 325ttds e36 (decathlon) 43. Oswald 328 e36 (decathlon) 44. Splesher e46 328 (decathlon) 45. Kevin und Monisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ja jadę na 100%<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja biore jeszcze znajomych, ale im nie każe z nami jechac bo maja VW, VW i AUDI. Jeden ma sliczne Coupe to jego zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie wiem czy pojadę swoją. Środkowe wachacze umarły. Młoda z Juniorem też nie pojedzie bo nasz młodzieniec coś gorączkuje. W związku z tym pytanie. Kto leci od strony Oławy i może mnie zabrac razem z flagą (potrzebne składane fotele z tyłu). Hej Forest. Jeżeli mówisz poważnie to nie ma problemu. Ja lecę przez Oławę. Mam tylko 1 pasażera i składane fotele, a więc Ty też się zmieścisz i flaga też. Jak co to wal (numer masz) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ja będzie trzeba to opału przywiozę na "staropolskie" ognisko No w sumie coś ostatnio tradycja ogniskowa Maxbimmer'a po****dła na rzecz grilli .... ale ognisko to nie jest zły pomysł , jak mam być 7 stopni w dzień to może być lekka pizgawa ... kiedyś na spotach to nie dość że można było jakąś kiełbachę przypiec to jeszcze można było się trochę ogrzać :drunk: Czego to kierowcy BMW nie wożą w bagażnikach :lol: ... ogniska różne w sumie były :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kiedyś w bagażniku znalazł się nawet gar żurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kiedyś w bagażniku znalazł się nawet gar żurku Hehe kiedy to było z jakies 4 lata temu ?? ... ehh to były klimaty wtedy ... ale swoją drogą taki żurek byłby w sam raz na Krzywą :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ognicho byloby bajera : )))) Forest nie pitol tylko zbieraj sie na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jak chcesz ja jadę sam to możesz się zabrać , ale szkoda zostawiać takiej fajnej fury pod domem bmw_beer jak coś dawaj znać happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie wiem czy pojadę swoją. Środkowe wachacze umarły. Młoda z Juniorem też nie pojedzie bo nasz młodzieniec coś gorączkuje. W związku z tym pytanie. Kto leci od strony Oławy i może mnie zabrac razem z flagą (potrzebne składane fotele z tyłu). co ty bierzesz jakie srodkowe wahacze pewnie chodzi ci o swzen i puka ja jedziesz po dziurach cala zime tak przejezdzilem i nic wiec nie marudz bo sam ich zadymiac nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 jak wczesniej pisalem w pare osob sie przylaczymy do was (bmw) , ale z kolei z nami jedzie pare aut innych marek, czy oni maja trzymac jakis dystans od kolumny bmw, czy moze w ogole maja sobie jechac osobno? oczywisacie kazdy zostanie pouczony co by siary nie narobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mi to roznicy nierobi, tylko fajnie by bylo jakby inne marki niejechaly pomiedzy Beemkami bo podejzewam, ze niektorzy beda chcieli ponagrywac kolumne np. ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 jak wczesniej pisalem w pare osob sie przylaczymy do was (bmw) , ale z kolei z nami jedzie pare aut innych marek, czy oni maja trzymac jakis dystans od kolumny bmw, czy moze w ogole maja sobie jechac osobno? oczywisacie kazdy zostanie pouczony co by siary nie narobil Decathlona nie zamkniemy Autostrady również nie zablokujemy na wyłączność BMW Ale jak zlocik BMW to zlocik BMW Jak chcą to niech przyjadą na decathlon ale niech nie psują krajobrazu :drunk: czyli gdzieś z boku sobie parkną i luz ja nie widzę problemu w tym układzie No i co do przejazdu to tak jak pisał Nem fajnie by było nakręcić same beemki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 O której pod decathlonem się spotkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 O której pod decathlonem się spotkamy ? Jeżeli ma byc tak jak było pisane wcześniej to o 10 zbiórka, a około 10:30 wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wiedziałem właśnie że o 10 ale myślałem że coś się zmieniło a nie mam dużo czasu żeby wszystko patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi