Kosa Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ja nie wiem czy nie wyjade spod Decathlona o 9 żeby tłumika nie urwać ale Vmax to będzie ze 110-120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Chłopacy, wiem ze miejscówka jest gitarka tez to potwierdzam, ale 500metrów od imprezy to daleko... Nie bedziemy nic widziec z tego miejsca i bedziemy musieli furki zostawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 o furki bym się nie bał, zawsze ktoś zostanie na leżakach przy grillu a z każdym metrem rośnie ryzyko śmierci w końcu to Krzywa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jezeli frekwencja uczestniokow zlotu z innych klubow bedzie taka jak nasza to podejzewam, ze moze byc zajety caly obiekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jezeli frekwencja uczestniokow zlotu z innych klubow bedzie taka jak nasza to podejzewam, ze moze byc zajety caly obiekt. jak śledziłem inne fora alfa, honda itp. to nie zapowiada sie co by tak dużo było innych jak naszych :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 A co piszą na stronie organizatora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 odnośnie czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Frekwencji pewnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 co do frekwencji to sami organizatorzy nie wiedzą czego się spodziewać fama poszła w świat i wszędzie słychać o Krzywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 W sumie tak ogólnie zapytałem , co tam nowego u nich na forum się pojawiło odnośnie organizacji itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Panowie - o miejsce dla Nas się nie bójta ^^ Wezmę gnata i ze 2 magazynki na zapas, to się miejsce migusiem zrobi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 I SIEKIERĘ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja pozycze widly od Soltysa, a Kuziem pisal, ze za domem ma stare brony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jeszcze kolczatka by sie zdala, dla nieproszonych gosci :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wy tam do pracy w polu chcecie jechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 przyjemne z pozytecznym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja pozycze widly od Soltysa, a Kuziem pisal, ze za domem ma stare brony no co wy panowie żniwa to nie o tej porze...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 podsumowujac - wyjazd od strony Zgorzelca: kto jest chetny do smiganiecia w wiekszej grupie ten niech przybedzie swoim wehikulem na parking pod sklepem REAL w Zgorzelcu, czekajcie po lewej stronie od wjazdu, Ja wylatuje rowno o 10.15 na A4 i lece z predkoscia +/- 110km/h na Krzywa, kto chce jechac szybciej nie musi czekac (ani nawet przyjezdzac) kazdy odpowiada za siebie, wszelkie glupkowate zagrania i "bezmuzga" jazda na nikim nie zrobi wrazenia :!: sily i paliwo zachowajcie na "kreske" i inne atrakcje przygotowane na miejscu... pozdro i do zobaczenia w Krzywej <bmw_1> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A ktoś na Dekathlon się spotyka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 no jak pisano wczeniej w postach cala reszta z wroclawia i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A ktoś na Dekathlon się spotyka ?? halo budzimy się , było pisane w temacie zbióra pod Dekathlonem 10.00 wyjazd 10.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja pozycze widly od Soltysa, a Kuziem pisal, ze za domem ma stare brony Brony to ja mam ale w lodówce A co do zbiórki w Zgorzelcu to chyba jednak pojawię się niestety Golfem III z kumplem z 1,4 pod maską więc 110km/h to dla nas wariacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A ja mam takie pytanie do której godziny trwa ta impreza w Krzywej ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A ja mam takie pytanie do której godziny trwa ta impreza w Krzywej ?. Co innego pewnie w grafiku, a co innego będzie w życiu- czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A ja mam takie pytanie do której godziny trwa ta impreza w Krzywej ?. jak bedzie zapas browara to ja moge zostac z toba do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi