Jaro Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ja bende lecial z laskowic na olawe wiec mati ustawimy sie gdzies w olawie To może ustawimy się pod Kauflandem, tylko zaproponujcie godzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 jak ktoś ma to niech weźmie więcej , amatorów na label tuning napewno kilku będzie, sam nawet reflektuję:-P No weźcie więcej może ja też kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ja tez pisalbym sie na naklejki i na ramki pod talice rejestracjne to ok, dokladna godzine to sie dogra tak zeby wszystkim pasowalo i ustawimy sie na ktoryms parkingu. a bedziemy leciec A4 czy na wroclaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Naklejki mam ale tylko czarne w tej chwili , jak uda mi się w tym tygodniu zamówić białe i srebrne i wytną mi to do soboty to na Krzywą wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To ja tez sie pisze jak co, z reszta pisalem Ci juz PW na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a więc wszystko oblukane... jadąc od strony Wrocławia, wypatrujecie zjazdu na "LSSE obszar Krzywa", Ja + pawelo (i pewnie jeszcze parę osób jadących od strony Zgorzelca) będziemy czekali na parkingu przy stacji STATOIL, widać ten parking z autostrady więc nie powinniście nasz szukać, potem o wyznaczonej porze ruszamy na lotnisko, droga jest perfect i nie ma się co bać o podłogę czy miski, pawelo zaproponował fajne miejsce jakieś 500m od głównej płyty będziemy schowani za "płotkiem", więc nic złego dziać się nie powinno, musimy zjawić się tylko odpowiednio szybciej i zaklepać miejscówkę pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ogólnie to można by sie rozlokować w każdym miejscu na drugim pasie,ale to będzie najbardziej "klimatycze",za winklem fabryki asfaltu:mrgreen::mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 profesjonalna rozkmina chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No i super , dzięki za rozpoznanie terenu i wizualizację lądowania przed Krzywą :drunk: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 na "skarbim" nie byłem ale wg. taz'a "krzywa" pod względem wielkości płyty i itp jest lepsza.Więc ci którzy mieli jakieś obawy,a byli na skarbimierzu,powinny zostać rozwiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 krzywa to po porostu większy kompleks, można by tam fajny tor rally crossowy otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 krzywa to po porostu większy kompleks, można by tam fajny tor rally crossowy otworzyć takich torów ci u nas dostatek a na tor do F1 nie da się przrobić w końcu tam jakiś asfalt robią koło naszego grilla:lol:<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Uwaga panowie i panie !!! , co do czasu spotkania nie wiem czy wszyscy pamiętacie , ale w 2011 roku 27 marca, z 2 na 3 w nocy jest zmiana czasu na letni !!! tak więc żeby nie btyło godzinnych poślizgów:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Uwaga panowie i panie !!! , co do czasu spotkania nie wiem czy wszyscy pamiętacie , ale w 2011 roku 27 marca, z 2 na 3 w nocy jest zmiana czasu na letni !!! tak więc żeby nie btyło godzinnych poślizgów:drunk: znaczy się start godzinę wcześniej jak ktoś zegarka nie przestawia ech trzeba będzie szybciej skończyć imprezowanie w sobotę<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Uwaga panowie i panie !!! , co do czasu spotkania nie wiem czy wszyscy pamiętacie , ale w 2011 roku 27 marca, z 2 na 3 w nocy jest zmiana czasu na letni !!! tak więc żeby nie btyło godzinnych poślizgów:drunk: powiem Ci ze to mocno istotna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 powiem Ci ze to mocno istotna informacja W sumie to ładne jaja by były bo ja nawet o tym nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 W sumie to ładne jaja by były bo ja nawet o tym nie wiedziałem Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Rano bym sie kapnal a i tak wstaje 2h przed wyjazdem zawsze, wiec dalbym rade a godzina w przod, tzn. 2 na 3, dobrze zrozumialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 tak z 2 na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 znajdzie sie minimum jeden, ktory sie nie kapnie ... tez nie wiedzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ja lece z laskowic przez olawe na autostrade a potem pod desatlon, mysle ze godzina taka zeby dojechac pod decatlon po 10 tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Też chcę dołączyć do ekipy jadącej od strony zgorzelca. Gdzie się spotykacie? tylko mam jedno pytanie : Czy nie będzie wielkim obciachem pojechać na zlot poobijanym e 34? Miałem lekki poślizg na autostradzie i nie zdołam jej poskładać na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SammyMax Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Też chcę dołączyć do ekipy jadącej od strony zgorzelca. Gdzie się spotykacie? tylko mam jedno pytanie : Czy nie będzie wielkim obciachem pojechać na zlot poobijanym e 34? Miałem lekki poślizg na autostradzie i nie zdołam jej poskładać na czas. spotykamy się na parkingu pod Realem w Zgorzelcu, więcej info wkrótce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ten kto jest z Polkowic niech będzie o 9.00 w Niedzielę na zajeździe Adria poło stacji paliw Bliska. Ruszymy o 9.30 do Legnicy a stamtąd kierunek Krzywa cała kolumna aut tak ja umawiamy się na forum. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi