BASTARS Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 TO NIE BĘDZIESZ PIERWSZA, PONOĆ JEDEN SZYBKI MA BYĆ W SOBOTĘ<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 TO NIE BĘDZIESZ PIERWSZA, PONOĆ JEDEN SZYBKI MA BYĆ W SOBOTĘ<bmw_3> hahaha ale ty dowcipny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Kevin to gdzie wjeżdżasz na A4 ? bo Forest leci z wrocka ja miałem chęć też dołączyć się w legnicy ale zastanawiam się czy nie poleciecieć z lubina na bolesławiec i tam się wpiąć na A4 za chojnowem ,i z ekipą spotkać się już przed wjazdem na lotnisko to z Legnicy jechałbyś tylko ty i rush?? Edytowane 18 Marca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja sobie będe w Legnicy juz od rana wiec jak bedą jechać to przy legnicy się dołącze. Proponuje się umówić w Legnicy i razem w trójke chyba ze jeszcze ktos dolaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 to z Legnicy jechałbyś tylko ty i rush?? Ruszt leci raczej z Lubina, z Polkowic jedzie też spora ekipa, między innymi alkus Brzoza, możesz się zgrać z chłopakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 To wlasnie oni beda lecieli na Krzywa czy na autostrade przy Legnicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 oki to ja mam propozycje dla tych, ktorzy jada z Lubina/Polkowic/Legnicy zebysmy od godziny 11:00 czekali na orlenie przy legnickim wylocie na A4, z tego co pamietam to Forest i Kevin... Mariusz dojedź na 11 na wylot legnicki i tam się dołączymy jak będą jechać albo jak będziesz jechał przez Lubin to możesz mnie zgarnąć po drodze, jak będziesz chciał telefon to pisz na pw Forest daj znać Brzozie że my tam będziemy czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ruszt ekipa z Polkowic też leci przez Lubin w stronę Legnicy i A4. Napewno Brzoza, DanioBMW plus jeszcze tam kilka aut. Z Daniem już rozmawiałem by nie odwalali wiochy na drodze więc może poczekasz na ekipę przy Orlenie tam gdzie czasem sie widujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 spoko to możemy w Lubinie umówić się na konkretną godzinę na Orlenie przy Legnickiej (koło Lidla) tak żebyśmy na 11:00 zdążyli na A4. Proponuje wyjazd z Lubina o 10:30 max, jak możesz to przekaż brygadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A leci ktoś od strony Zgorzelca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 spoko to możemy w Lubinie umówić się na konkretną godzinę na Orlenie przy Legnickiej (koło Lidla) tak żebyśmy na 11:00 zdążyli na A4. Proponuje wyjazd z Lubina o 10:30 max, jak możesz to przekaż brygadzie Rush to ja się tak pisze 10.30 w Lubinie i dalej razem ale zapodaj nr na pw w razie jakiejś awarii czy spóznienia jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gadałem dzisiaj z Brzozą, jezeli chodzi o wyjazd z naszych stron robimy tak: ekipa z Polkowic wyjezdza o 10:00, dojezdzają do Lubina na Orlen przy ul. Legnickiej (koło Lidla) na 10:15, pozniej 10:20 wyjezdzamy z Lubina i lecimy na Legnice, mysle ze juz przed 11:00 bedziemy czekali na Orlenie przy legnickim wylocie na A4 gdzie dolaczymy do przejezdzajacej kolumny, kto chce moze sie dolaczac w dowolnym punkcie podrozy Rush to ja się tak pisze 10.30 w Lubinie i dalej razem ale zapodaj nr na pw w razie jakiejś awarii czy spóznienia jak możesz badz na 10:15 na tym orlenie a tel juz poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A leci ktoś od strony Zgorzelca? a leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ok Rush będę na 10. 15 dzięki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja z Mariuszem w Scinawie sie zjade, bo mam po drodze, a pozniej to juz tak jak Rush napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 a leci A lecisz ze Zgorzelca do konca na lotnisko autostradą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryPotter Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No to dobry mój początek działalności na forum, wiedzę ze jest dobra okazja do zintegrowania sie i porozmawiania o naszych autkach, wiec z przyjemnością pojadę z wami. To do zobaczenia pod decathlonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 my z Daria wylatujemy z olawy na decathlon i z tamtad juz jedziemy z wszystkimi. prawdopodobnie leci z nami krystian a jakby ktos jeszcze sie pisal na wyjazd z olawy to musimy sie gdzies ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 hmmmh,nie wiem czy nie będę wstawia auta na warsztat;w razie czego,można by się z kimś zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 my z Daria wylatujemy z olawy na decathlon i z tamtad juz jedziemy z wszystkimi. prawdopodobnie leci z nami krystian a jakby ktos jeszcze sie pisal na wyjazd z olawy to musimy sie gdzies ustawic Możemy się ustawic, bo ja z Bastarsem lecimy przez Oławę hmmmh,nie wiem czy nie będę wstawia auta na warsztat;w razie czego,można by się z kimś zabrać? Ja mam full miejsca, a więc nie ma problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 panowie nie wiem kto ma naklejki naszego forum na autko albo prosił bym aby ktoś wziął bo z chęcią kupię do zobaczenia na zlocie i modlić się co wieczór od dzisiaj o dobra pogodę aby Pan Bóg nam zesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 panowie nie wiem kto ma naklejki naszego forum na autko albo prosił bym aby ktoś wziął bo z chęcią kupię x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Napisał DANIO BMW panowie nie wiem kto ma naklejki naszego forum na autko albo prosił bym aby ktoś wziął bo z chęcią kupię x2 x2 jak ktoś ma to niech weźmie więcej , amatorów na label tuning napewno kilku będzie, sam nawet reflektuję:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ja bende lecial z laskowic na olawe wiec mati ustawimy sie gdzies w olawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi