Gość Mordulec Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 jednak osobiście wolałbym stanąć nie na głównym parkingu, a gdzieś w ustronnym miejscu nie zagrożonym głupotą Popieram Zawsze można się przespacerować tam gdzie będzie się coś działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Aha kto ma flagę i maszt ?? Pomylę się jak spytam FOREST:lol:??? pisał jakiś miesiąc temu chyba coś takiego ,jak nie zapomnę to wrzucę ???:mrgreen: dołączą jeszcze moi trzej kuzyni z wrocka 325 , 523 , 728 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Potwierdzam. Masz i flaga zdeponowane w mojej garażowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 pisał jakiś miesiąc temu chyba coś takiego ,jak nie zapomnę to wrzucę ??? Temat urósł do 28 stron i jeśli faktycznie pytałem a Forest odpowiedział wcześniej to sorki za powtórkę z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Spoko. Jak nie zapomnę to zabiorę Leży w garażu i się marnuje, juz miałem go rozstawiac na parkingu Toyoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Coś Pawelo się nie odzywa jak tam idą przygotowania i o której ewentualnie jest sens tam już jechać a co tu się odzywać :?: ja nic nie organizuje, a przyjechać możecie i o 10 skoro planujecie grilla:twisted::twisted::gril:<bmw_2><bmw_2> wtedy i sam dołączę :mrgreen: coś piszą na forum o mapce "co , gdzie i jak?", maja być tam opisane miejscówki typu: parking, KJS, drift, itp... bedzie "mapka" to będziemy myśleć,ale jak to napisał(chyba) Mordulec- na 40 aut i tak nie przyjedziecie,więc można: 1. od razu wbić sie między hangary 2. zależy z której strony płyty będzie "impreza" i tak jak piszesz ustawić sie po przeciwnej stronie drogi biegnącej przez środek pasa zresztą przyjedź w przyszłym tygodniu to obczaisz sam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 zresztą przyjedź w przyszłym tygodniu to obczaisz sam co i jak ewentualnie możemy się wbić na lotnisko w ten weekend(najlepiej w niedzielę) na mały rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To jak, ustawiamy się na wyjazd w okolice 9.30? Autostradą nie będziemy chyba zapierdzielac jak wariaci kolumną 40-tu aut. Lepiej byc wczesniej bo nie jedna ekipa pewnie na to wpadnie - wszystkie fajne miejsca do leżakowania pozajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ewentualnie możemy się wbić na lotnisko w ten weekend(najlepiej w niedzielę) na mały rekonesans ok,tylko musisz dać mi znać max. w piątek,bo po ostatniej sobocie(która skończyła sie wczoraj w okolicach 8 rano) jeszcze dzisiaj nie mogę dojść do siebie, żebym dał na wstrzymanie:mrgreen::mrgreen: p.s poza tym zobaczysz kilka zmian:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 to jak kto się wybiera na rekonesans w niedzielę ? spotkamy się pod KFC, godzina do dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jak masz wolne miejsce to ja mogę jechać co by Ci się w drodze nie nudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Kuziem jak bede jechal Skodzina to moge cie zabrac do piatku dam znac pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx 36. Tricz 37. Jareknes 38. Nem 39. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) 40. JacekBMW3C ( przyjadę moim touringiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ale jaja ja do dzis myslalem ze to jest w sobote to bym pojechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ale jaja ja do dzis myslalem ze to jest w sobote to bym pojechal na dzionek pod namiot:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 40 pozycji niesamowite <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja będę mógł wyjechać dopiero około 10 więc dojadę do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ale jaja ja do dzis myslalem ze to jest w sobote to bym pojechal ...no na całe szczęście to nie w sobotę, bo to by mi nie bardzo pasiło... ekipa szykuje się super <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 widzilem, ze Broder dla cynk na syndykacie i pewnie kilka Beemek sie do nas przylaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 widzilem, ze Broder dla cynk na syndykacie i pewnie kilka Beemek sie do nas przylaczy to jakieś konkretne germańce będzie można pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 40 pozycji niesamowite To że lista ma już kilometr to nie znaczy że tyle ludzi faktycznie pojedzie .... zazwyczaj 1/3 coś wypada w ostatniej chwili więc jak z tego pojedzie 30 beemek to będzie niezły wynik ja będę mógł wyjechać dopiero około 10 więc dojadę do Was Ja myślę , że około 10 można zacząć się zbierac pod Decathlonem a około 10:30 przygotować się do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 To że lista ma już kilometr to nie znaczy że tyle ludzi faktycznie pojedzie .... zazwyczaj 1/3 coś wypada w ostatniej chwili więc jak z tego pojedzie 30 beemek to będzie niezły wynik Różnie bywa i zwykle lista weryfikuje się sama przed wyjazdem.Nie ma co liczyć,jeszcze nie teraz:) ,na sytuację ,w której pierwszy zajmuje miejsce w Krzywej a ostatni jeszcze pali fajeczkę pod Decathlonem:) Będzie jednak dobra okazja by się poznać bo widzę wielu "nowych" na liście a grill chodzi za mną od stycznia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 O To że lista ma już kilometr to nie znaczy że tyle ludzi faktycznie pojedzie .... zazwyczaj 1/3 coś wypada w ostatniej chwili więc jak z tego pojedzie 30 beemek to będzie niezły wynik Ja myślę , że około 10 można zacząć się zbierac pod Decathlonem a około 10:30 przygotować się do wyjazdu. przy takiej ilości chętnych moim zdaniem trzeba określić ostateczną godzinę wyjazdu, nie ważne czy ktoś zdąży czy nie i ją proponują żeby to była 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 jest napisane 10:30 i tego się trzymajmy nie wiem w jakim czasie przejade przez wykopaliska na trasie Dzierżoniów-Łagiewniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Z tego co wyczytałem to od decathlona mamy do pokonania 96km czyli nawet jadąc z prędkością ciężarówki wychodzi godzina czasu czyli zakładając że średnio polecimy koło 120kmh a zjazd z autobana jest bezpośrednio przy lotnisku to 11:15 bedziemy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi