Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx 36. Tricz 37. Jareknes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx 36. Tricz 37. Jareknes 38. Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nem jak Cie pominełem to sorry ale kopiowałem tą rozjechaną listę z 4 stron tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 38 aut x srednia długość 4 m + 3 metry odstępu daje kolumne... 259 m:shock::shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 srednia długość 4 m + 3 metry odstępu daje kolumne... 259 m Dolicz Jarka i moją E32 po 4,95m i już masz 261 metrów :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Więc konwój straszny od nas bedzie turllał się A4. A więc jest tak: Podróż konwojem umożliwia lepszą organizację ruchu (np. konwój towarzyszący pojazdowi przewożący nadwymiarowy ładunek), współpracę (wspólne wyposażenie, części zapasowe itp.) i wzajemną pomoc uczestników grupy (np. w razie awarii czy wypadku). W wielu przypadkach część konwoju stanowi eskorta o charakterze zbrojnym, mając zapewnić bezpieczeństwo jego uczestnikom w czasie ataku nieprzyjaciela. Do wad konwoju należy niewątpliwie konieczność dostosowania prędkości poruszania całej grupy do prędkości najwolniejszego jej uczestnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb00 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 I tak przecież na lotnisko będą standardowo przyjeżdżać ekipy po kilka aut w różnych porach, niektórzy pojedynczo więc niestety nie będzie żadnych mega konwojów BMW na A4 po 40 aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tak jak mowisz 40 aut raczej ciezko bedzie uzbierac, a szkoda ale mam nadzieje ze z Wroca wyruszymy jako jedna z wiekszych ekip trzeba dobrac jakąś godzine ktora by kazdemu mniej wiecej przypasowala i pokazemy kto tu rządzi Ten Decathlon to na bielanach gdzies, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) http://filmixxy.pl/4395/Street-Roulette-Krzywa?autoplay cos ala syndykat :lol: Edytowane 11 Marca 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 też ciekawa wersja he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Oryginał lepszy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 http://filmixxy.pl/4395/Street-Roulette-Krzywa?autoplay cos ala syndykat :lol: Mogli wymyślec coś swojego a nie zrzynac pomysł z syndykatu. Tazunio jesteś tam zalogowany? Piszą coś o organizacji zlotu, zasadach bezpieczeństwa, itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 muszę przyznać, że piszą ogólnikowo a o bezpieczeństwie prawie wcale trochę taka partyzantka nawet na pytanie, które pisałem do "szefostwa" nie uzyskałem odpowiedzi, ten zlot ich przerośnie... ale wydaje mi się, że warto tam wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 .... wszystko wyjdzie w praniu:) ale też jestem zdania, że warto tam pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Moglibyśmy spotkać się o okreslonej godzinie przy KFC i wjechac razem na lotnisko.Nie wszyscy przeciez beda leciec z Wrocka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Moglibyśmy spotkać się o okreslonej godzinie przy KFC i wjechac razem na lotnisko.Nie wszyscy przeciez beda leciec z Wrocka:) Już ktoś o tym nadpomniał, dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Wy to macie fajnie a ja bende tyrac w pracy i to 12 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Wy to macie fajnie a ja bende tyrac w pracy i to 12 godz Robota nie Gołota - nie ucieknie , wysmaruj L4 i też będziesz miał fajnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Moglibyśmy spotkać się o okreslonej godzinie przy KFC i wjechac razem na lotnisko.Nie wszyscy przeciez beda leciec z Wrocka:) jestem za też mi z wrocka nie po drodze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Taka pogoda zeby byla jak dzisiaj i bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 wiosna pedzi do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 sprobuje zebrac pare osob i mozliwe ze sie podlaczymy do ekipy jadacej z wrocka , jesli mozna of kors :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan7 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 1. tazunio (90%) 2. Forest & Młoda & Junior (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 3 .Edu 4. Kuziem 5. Mati & Daria 6. Wilkov(chęci są,zobaczymy jak z resztą) 7. BASTARS (jak będzie kilku chętnych to lecę z BRZEGU) 8. Energy i Basia 9. sliwa99 (mysle ze tez sie wybiore) 10. Kosa325i 11. Kozin09 - 90%, niewiadomo jak z pracą wyjdzie 12. Max - raczej jade 13. Heno zależy od pogody nie mam jednej zimówki, a na dojazdówce raczej nie pojade 14. chiccoo na dzień obecnym Fiatem bo bezdasznik może być nie zrobiony jeszcze 15. mariusz13 na 90% mam blisko ale niewiem jeszcze jak praca 16. Dawid & Marlena 17. hall (Mam nadzieje że nic nie wypadnie) 18. Nobody & Paulina (mam jeszcze zaległy urlop, ale zobaczym, czy dostanę) 19.Alus & Madzia (90%) 20.Fizol (jak zdąże z remontem mojej buni bo musiał bym zabrać 20 litrów oleju na droge,może wystarczyło by) 21. Czechu (mam zjazd w ten weekend, ale pewnie niedziele oleje) 22.Kuma325i 70% 23. wiercik (myślę, że z 2-3 osoby jeszcze zwerbuję) 24. Pola & Mordulec 25. cindy&rush (dołączamy do kolumny przy wylocie na A4 z Legnicy) 26. Ilona & Grunt 27. Jaro-D1 (ja pojade z Bastarsem i chyba ze szwagrem, trasa obojętna ) 28.Kryswa&Karolina 29. Brzoza&Anusiak 30. Kosa 31. słodki + moja lasia ( wcisne się w kolumne przy zjeździe A4 Chojnów) 32. Dziki i Magda 33. DANIO BMW wraz z MAGDA 34. Micnic @ Monika 35. szefoxxx 36. Tricz 37. Jareknes 38. Nem 39. banan7 ( dołącze przy zjeździe A4 Chojnów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Coś Pawelo się nie odzywa jak tam idą przygotowania i o której ewentualnie jest sens tam już jechać Ale jeśli mielibyśmy być tam na 11-11:30 , to zbiórka przydałaby się na 10 we wrocku ... Aha kto ma flagę i maszt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 coś piszą na forum o mapce "co , gdzie i jak?", maja być tam opisane miejscówki typu: parking, KJS, drift, itp... jednak osobiście wolałbym stanąć nie na głównym parkingu, a gdzieś w ustronnym miejscu nie zagrożonym głupotą :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi