Gość Mordulec Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 a myślę, że zlot przerósł trochę organizatorów (niestety),sami są przytłoczeni tym całym szumem, a muszę powiedzieć, że mówią o nim wszędzie (nawet w Trendsach jest podany termin) i jedno jest pewne będzie sporo osób i pewnie znajdzie się niejeden "odpowiedzialny inaczej", który zdrowo zachwieje tą imprezą , mój plan jest taki: Hehe to coś czuję , że już można robić sobie rezerwację na ten schron czytam hangar :drunk: Bo jeśli faktycznie taka reklama poszła w świat że już w gazetach o tym piszą to będzie ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 spoko odgrodzimy się... okopy , zasieki dwóch strażników na wejściu ... i takie tam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 w końcu to LOTNISKO więc chyba się wszyscy zmieszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czasem nie kumam organizatorów tego typu imprez. Informacja w trendsie sama sie nie pojawiła. Jeśli info puszcza sie w świat to nie można liczyć na 20aut i impreze w kameralnym gronie. Nie jestem pesymistą ale mam nadzieje,ze organizatorzy nie wycofają się tuż przed terminem jak to było w Skarbim kiedyś.I ogarną temat bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb00 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czytając forum chłopaków z Jeleniej można stwierdzić że impreza organizowana na totalnym spontanie, nawet za dużym spontanie. Kwestię bezpieczeństwa świetnie ogarnęli chłopaki z StreetLca ubiegłego roku, było ogrodzone miejsce do ćwiartki, osobne do KJSów i palenia gumy, chodząc po pasie nie musieliśmy rozglądać się co chwilę czy jakieś rozpędzone Punto w nas nie wjedzie. W tym wypadku nie widzę tej mobilizacji, ale mam nadzieję że jest jakiś ruch z ich strony mimo że nie pisze się o tym na forum streetroulette. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 nie pamiętam gdzie to czytałem w necie ale podobno tydzień wcześniej też ma być jakiś zlocik w krzywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ładna lista się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie pamiętam gdzie to czytałem w necie ale podobno tydzień wcześniej też ma być jakiś zlocik w krzywej tydzień temu jak nagrywałem filmik były ze 3-4 samochody,a wczoraj 15,a za tydzień pewnie będzie juz 2x tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nowe info: bankowo bedzie KJS, mapki przejazdu sa juz przygotowane przez organizatorow, pewnie za jakis czas cos ujawnia, bedzie tez turniej dbDRAGU (formula w trakcie ustalania) na razie to tyle, wiecej info za jakis czas pozdro napalency :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Zapowiadaja sie ciekawe atrakcje Oby chlopaki ogarneli jeszcze bezpieczenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jak kolega wyżej wspomniał szykuje się konkurs db Dragu (z nagrodami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 http://www.portalcaraudio.pl/impreza-street-roulette-krzywa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ta impreza poważnie ma się zacząć dopiero o 13:00 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Tez sie zastanawialem nad ta godzina tymbardziej, ze to zlot 1 dniowy i to w niedziele a aut ma sie troche zjechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Zanim się pozbieramy z parkingu to tak od decathlona trzeba liczyć z godzinkę + rozlokowanie na miejscu też z jakieś 20-30 minut , czyli jak mamy być tam powiedzmy na 12:30 to wypadałoby zebrać się na parkingu około 11:00 i 11:30 wyruszyć z wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja bym polecial zdecydowanie wczesniej z kilku wzgledow. Rozpoznanie lotniska, gdzie zajac odpowiednie miejsce, porobic jakies fotki, rozlozyc sie z klamotami itd. Kolo 13 to tam bedzie juz niezly kociol i moze byc ciezko z przedzieraniem sie przez samo lotnisko niemowiac juz o dotarciu do jakichs hangarow na sesje zdjeciowa. No i zawsze mozemy spedzic nieco wiecej czasu razem bo nawet nighta niebylo od grudnia. Mi sie wydaje ze powinnismy byc na miejscu jakos o 9-10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja bym polecial zdecydowanie wczesniej z kilku wzgledow. Rozpoznanie lotniska, gdzie zajac odpowiednie miejsce, porobic jakies fotki, rozlozyc sie z klamotami itd. Kolo 13 to tam bedzie juz niezly kociol i moze byc ciezko z przedzieraniem sie przez samo lotnisko niemowiac juz o dotarciu do jakichs hangarow na sesje zdjeciowa. No i zawsze mozemy spedzic nieco wiecej czasu razem bo nawet nighta niebylo od grudnia. Mi sie wydaje ze powinnismy byc na miejscu jakos o 9-10. x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No dobra zobaczymy co na to Tazunio i Pawelo .... i coś trzeba będzie ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ja tez jestem za tym zeby tam byc wczesniej, moim zdaniem tak na 10:00, 11:00 max juz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja również. Rozkładamy grilla, ustawiamy flagę, kiełbaski, browarek, rozdajemy autografy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dla mnie wsio ryba... się dostosuje, pawelo musi nas wprowadzić na miejsce, ale chyba będziemy na was czekać na zjeździe i polecimy konwojem prosto na lotnisko, poza tym jest jeszcze sporo czasu i może się coś pozmieniać ale też jestem za tym aby o 11.00 rozpalać grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) też jestem za ,czym wcześniej tym lepiej wiadomo pózniej zjedzie sie aut, 9- 10 mi pasuję jestem za no max 11sta jestem pewien że inni też tak pomyślą i będą wcześniej tzn . inne kluby Edytowane 9 Marca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Zmiesci sie tam jeszcze jedno e32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) jak lusterka złożysz :-P ----- regulamin KJS: http://www.chabas.pl/pliki/mistrz_krzywej_kjs_reg.pdf Edytowane 9 Marca 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja , jak i większość uczestników spota-zlotu jesteśmy jak czytam i domniemam za wcześniejszym przybyciem na miejsce w celu zajęcia zajefajnej lokalizacji , tak więc przybywajmy na max 11-tą :gril: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi