rush Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 hejka znalazłby ktoś czas w weekend, kto porządnie potrafi ocenić stan techniczny e30, żeby podjechać i pooglądać tą sztukę? ze zdjęć i opisu zapowiada sie spoks. http://allegro.pl/bmw-325-e30-325i-i1406626746.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witaj, oglądałem to auto około miesiąca temu. Nie było wystawione wtedy na oto-moto. Stało z karteczką pod blokiem. Niestety pogoda w grudniu była kiepska, więc auto było pokryte śniegiem. Dzwoniłem do właściciela, wydawało mi się że uczciwie opowiedział co było robione z autem. Sprawiało wrażenie zdrowego blacharsko, ale było oglądane pobieżnie, właśnie ze względu na mróz i śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 wiesz co powiem Ci tak.. ona jak jest dobra długo nie postoi, wygląda naprawdę dobrze, jak będę miał chwilkę w weekend to może skoczę ją zobaczyć, ale zbij cenę już typu czy jest sens ,żebym przyjeżdżał do Pana z np:5,5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 jeżeli mógłbyś to byłbym wdzięczny za jak najszybsze oględziny, bo jest duże prawdopodobieństwo, że jeżeli będzie zdrowa i za 5-6 tysi to ją wezmę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Baner zmień bo deko nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Baner zmień bo deko nieaktualny cos mnie ominelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Przemalował na różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Przemalował na różowy dobre wrzuc na baner swoje trampki w ktorych smigasz do pracy mati ominelo musisz zmienic dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 mati ominelo musisz zmienic dilera albo odstawic w koncu te dopalacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 albo odstawic w koncu te dopalacze odstaw czlowieku bo zle z toba jest dobra zdradze ci rabek tajemnicy rush nie posiada juz 330d i tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak cos czulem ale ok, poczekamy na oficiajne info albo zrobimy spot u rusha i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szczerze ci powiem ze wyglada na zadbany, naprawde. Po pierwsze wielki pozytyw za uczciwy przebieg w ogloszeniu. To na dzien dobry mowi mi ze koles raczej nie kreci waly. Konkretny opis. Jest szansa ze w niedziele udaloby mi sie podjechac i zobaczyc te perelke, ale to jeszcze potwierdze (chyba ze Mat podjedzie wczesniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 wisiała już na allegro...ze dwa razy była,tylko chyba za mniejszą kasę coś mi się wydaje...widziałem ją na żywo,ale "była w ruchu",więc moge powiedzieć tylko,żę silnik miała zdrowy:) jechać chłopaki,bo sztuka może być fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 nie wiem.. wydaje mi sie ze za tą kwote mozna cos lepszego kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 za taka kase jak w ogloszeniu bym jej nie bral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sorry Panowie, nie udalo mi sie ruszyc na ogledziny w niedziele. A jak Mat, udalo ci sie moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 niestety ze względu na czynniki zewnętrzne nie udało mi się obejrzec za co przepraszam wiem ,że jeszcze trochę czasu zostało do końca oc i przeglądu *chyba listopad ale nie jestem pewien) i ,że jest skłonny do negocjacji ale nie zbyt dużej mam nadzieję ,że jeszcze mi się uda ją obejrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie wiem.. wydaje mi sie ze za tą kwote mozna cos lepszego kupic niestety zadbane oryginalne 325i są coraz drozsze, drozsze od e36 i to juz sie nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mysle ze w ten weekend napewno bede mogl obejrzec te bunke. Obejrze, porobie jakies foty i wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 czekam na jakies info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Rush, dzwonilem do kolesia zeby ustawic sie z nim na dzisiaj. Owszem, oferta nadal aktualna, ale kolesia nie ma we wrocku i bedzie dopiero wieczorem. Zgadalem sie z nim na telefon na pocztaku tygodnia i postaram sie wpasc w tygodniu. Samochod znajduje sie kolo ul. Sleznej, wiec nie az tak astronomicznie daleko ode mnie z pracy, postaram sie podjechac. Pierwsze wrazenia po rozmowie z wlascicielem: jak najbardziej pozytywne. Konkretny, nie bylo slychac zadnego cwaniactwa, a czasami to da sie odczuc przez kilometr Jak bede wiedzial co i jak to od razu wkl;ejam tutaj info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Autko prezentuje sie całkiem ładnie przynajniej jak chodzi o blacharke wieczorem zazwyczaj stoi na śleżnej przy AUTO ZATOCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 mi się znowu nie udało jej obejrzeć, może w tyg podlece ale to nie w pn bo jadę służbowo w Polskę, może komuś uda się ją obadać szybciej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 dzieki wozu, sprawdz porzadnie ja, masz e30 to bedziesz wiedzial czy jest dobra sztuka, pogadaj od razu ile moglby gosc zejsc z ceny bo ta kwota co wystawil to na pewno za duzo ja dzisiaj bylem ogladac e36 coupe 328i ale mocno srednia byla.... przy tej e36 mam takie pytanie, bo powyzej jakis tam obrotow (chyba z 3500) bylo slychac gwizd taki jak turbina, to chyba normalne nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ta 328 to facet sprzedaje juz widac długawo bo zdjęcia jeszcze z "ciepłych dni" a teraz zimnawo- to tez jakiś znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi