rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 wie ktos moze gdzie tanio ustawic nastawnik bo w stando chca 600 zl wie ktos moze gdzie mozna taniej bo skladalem silnik i musze wyregulowac bo nie chce mi auto palic:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Podjedz do Tomka na ślężną (między budynkiem Impela a stacją Shell ) jest Diesel Service , mysle ze bez problemu ogarnie temat za mniejszą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 oki dzieki a moze jakis kontakt bo auto nie jezdzi a nie chcialbym cholowac auta na darmo bo mieszkam 20 km od wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Tel wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ok dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 mordulec dzieki za kontakt Tomek mi powiedzial ze ustawienie 100zl to supere:)a w stando chcieli 600zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 mordulec dzieki za kontakt Tomek mi powiedzial ze ustawienie 100zl to superea w stando chcieli 600zeta No to za tą kasę to styknie Ci na lawetę do wrocka + nastawienie pompy i jeszcze ze 350zł zostanie w kieszeni :drunk: Tomek jeśli chodzi o naprawę zna się na rzeczy , naprawia szybko i konkretnie a przy tym nie zdziera , zresztą parę osób z forum już go odwiedziło i mogą potwierdzić moje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi