gaber66 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam mianowicie mam problem z c.z. a zaczęło sie to gdy miałem zużyte gumki w kluczyku i postanowiłem je wymienić. jak wymieniłem gumki i przy okazji baterie w kluczyku wszystko przestało działać. centralny wogóle nie reaguje na przyciski, myślałem że coś żle złożyłem ale czerwona dioda w kluczyku świeci się przy każdym naciśnięciu przycisku (obojętnie jakiego) proszę o poradę co mam robić żeby to działało bo przecież nie mogę zamknąć ani otworzyć swojego 525tds pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 pod kompa... pewnie centralny się rozkodował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 prawdopodobnie musisz od nowa zaprogramować pilota-tu masz jak http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=48373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Podobno na wymianę baterii jest jedynie kilkanaście - kilkadziesiąt sekund, inaczej kluczyk traci kodowanie. Jak przekroczyłeś ten czas podczas wymiany - możesz mieć problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Musisz zakodować kluczyki na nowo!! W necie jest tego od groma np na YouTube jest filmik jak zakodować kluczyki, lub podjedź do jakiegoś "fachowca" na kompa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi