suchy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 witam koledzy, proszę Was o pomoc. w moim Bmw lewarek od zmiany biegów ma straszne luzy, zle sie mi wrzuca biegi ponieważ jest strasznie duży skok, drugi bieg jakwrzucam to lewarek dochodzi do obudowy a na dodatek czujnik cofania raz działa a raz nie czy to może też być spowodowane tym lewarkiem ? proszę o podpowiedz jak to naprawic i co kupić z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A może to z nr 14 u Ciebie się skończyło? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DR11&mospid=47552&btnr=25_0009&hg=25&fg=05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dzieki za sugestie sprawdze to jak bęce miał troche czasu bo teraz mam większy problem nie mogę sie dostac do samochodu bo wkładki nie działają a akumlator wyjełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batonick85 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 daj znać kolego jak ci poszło z tym lewarkiem bo ja mam prawdopodobnie ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 daj znać kolego jak ci poszło z tym lewarkiem bo ja mam prawdopodobnie ten sam problem jesli sie za to zabiore to dam znać, tylko nie wiem kiedy czy w tym miechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi