BASTARS Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 :roll: hejka , tak jak napisałem w temacie , ma ktoś coś takiego i chce się ewentualnie zamienić ? mój CD chodzi jak talala:D i jeszcze jedno pytanko , po wyjęciu sprzętu zachodzi potrzeba jego zakodowania po ponownym instalu ? nie chciał bym się kiesyś zdziwić:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja swoje pożyczyłem Brzozie i pamiętam, że chyba jakis kod trzeba było podac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dokładnie jest kod do wpisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Sprawdź w dokumentach auta. Ja miałem w schowku skórzaną teczkę z wszystkimi instrukcjami, książkami, itd. W instrukcji obsługo radia miałem kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi