gaber66 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam mam pytanie czy można bez problemu wrzucić 3.0d w miejsce 2.5tds?? co byłoby potrzebne oprócz silnika i skrzyni do takiego swapa?? Jakie problemy mogą zajść przy takim swapie i czego mogę się spodziewać zabierając się za to. z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 predzej przeciagniesz kolego slonia przez ucho igielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaber66 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ok. spoko dzięki nie wiedziałem że jest to niemożliwe:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wszystko jest możliwe, to jedynie kwestia ceny... Wymień na taki sam silnik (napraw?) jak Pan Bóg przykazał i jeździj dalej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi