DAR535 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 witam nie dawno wymieniłem dyferencjał na przyłożenie 3.45 coś takiego a mam 2 z rozwalonym mechanizmem różnicowym i miał przyłożenie 3.64 i czy można dokupić może mechanizm różnicowy bo na starszym mi sie lepiej jezdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radhezz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tak wg. mnie to mechanizm różnicowy = dyferencjał, czyli mowa o tej samej części. Jak w środku zmieliło tryby to nie powalczysz raczej z tym za dużo. Więc nie kumam o co chodzi w tym wstępie. Czy można kupić? Jak masz pieniądze to można http://allegro.pl/listing.php/search?string=e34+3.64&category=620&description=1 Nie wiem jak w BMW, ale przy Mercedesach trzeba było uważać przy kupowaniu dyfrów żeby kupić odpowiedni, bo samo przełożenie to nie wszystko - trafiają się duże i małe "gruchy", wersje dla ABS i LSD, różne średnice półosiek napędowych... W skrócie - dla świętego spokoju z zewnątrz musi wyglądać identycznie. Jakby ktoś wiedział jak to wygląda w temacie BMW to proszę o uzupełnienie:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi