Pershing Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jak w temacie , jaki olej lać do skrzyni GETRAG 240/5 , auto E30 316i `90 , w tej chwili mam zalany jakiś castrol i jak jest zimny to strasznie ciężko wchodzi 2 bieg , wcześniej nie było tego problemu no ale oczywiscie ja byłem nadgorliwy i musiałem wymienić olej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 może to nie wina oleju ,ja mam lotosa i chodzi bez problemów ( oczywiście zgodnego ze specyfikacją ) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol31 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 a jaki jest specyfikacji i jaki olej zalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 koziol31 zobacz z którego roku ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi