kunek90 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 witam panowie:)zwracam sie was z prosba o kilka wskazowek dotyczacych wymiany listwy wtryskowej w mojej buni( 89r 2.0l benz M20)mianowicie jak sie do tego zabrac???i czy lepiej to zrobic na wlasna reke czy moze oddac auto do mechanika???Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja bym sie dowiedział ile powie mechanik za taką robote i rozważył czy jest sens sie samemu bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Dasz rady sam:) Edytowane 19 Stycznia 2011 przez flypaperr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no jezeli temat jest prosty do ogarniecia to wole sie sam bawic i bardziej poznac moja basie:) niz oddac ja w rece jakiegos prymitywa:))moze to tylko wina wtrysku,ale jestem przezorny i wole wymianic calosc i miec juz pewny spokuj z tym...bo nawet jakbym chcial tylko jeden wtrysk wymienic to wydaje mi sie ze i tak bym musial sie pozbyc listwy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 witam panowie,tak dzisiaj sobie podnioslem maske i doszedlem do wniosku ze jak mam sie dobrac do tej listwy wtryskowej,wtrysku to trzeba sciagac kolektor ssacy,a z tego co tam zauwazylem to chyba nielada wyzwanie...jest jakas inna metoda zeby sie do tego zabrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Nie obraż się ,ale jeśli zdjęcie kolektora jest nielada wyzwaniem-daj tą robote mechaniorowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 no tego co widzialem to moze byc problem z dojsciem do niektorych srob,zreszta nigdy tego nie robilem,a chcialbym to zrobic sam i zdobyc doswiadczenie w tym...heh,no i PROSILEM o pomoc a nie o slowa krytyki:P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi