Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mam pytanie - zastanawiam się nad zmianą cyferblatów w mojej bumci (z czarnych na białe) - mam możliwość okazyjnie kupić używane zegary do tego modelu ale z obrotomierzem i ekonomizerem (ja mam wersję ze zwykłym zegarem) Czy do takiego modelu (z zegarem zamiast obrotomierza) mogę włożyć wersję z obrotomierzem ?? Czy da się podłączyć obrotomierz ?? (jak podłączyć to pewnie znajde w książce) Za jakiekolwiek sugestie będe szczerze bmw_beer wdzięczny <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 To w E36 montowali fabrycznie jeszcze liczniki z zegarkiem zamiast obrotomierza :?: :shock: No nic, inne będą pasować tylko upewnij się na 100% czy te nowe pochodzą z wersji 4-ro cylindrowej. Jeśli kupisz zegary od silnika 6-cio cylindrowego to będziesz miał przekłamania na obrotach. Pozdrawiam PS; zastanów się nad tymi białymi tarczami - z czasem zacznie Cię to drażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 PS; zastanów się nad tymi białymi tarczami - z czasem zacznie Cię to drażnić. dokladnie ja pojezdzilem tak 2 tyg i wrocilem do oryginalu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Białe tarcze trochę wiochą zajeżdżają. Bardziej już polecam Ci zainstalowanie ładnych niklowanych ringów z M3 - takich jak u mnie np.: Jak dla mnie to dużo ciekawszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 widze w tym coupe klamki metalowe.kilka dni temu też takie kupilem i będe montował w swojej.Fajna sprawa, i bardzo mało e36 ma metalowe klamki wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 widze w tym coupe klamki metalowe.kilka dni temu też takie kupilem i będe montował w swojej.Fajna sprawa, i bardzo mało e36 ma metalowe klamki wewnętrzne. ^^ - no bo moja jest wyjątkowa Jak każda zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 @Broder - fajna sprawa ale... trochę mnie ten niebieski pod Barbare nie podchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja bym polecal tarcze INDIGLOOczywiscie jak dolozymy chromowane ringi to pozytywny efekt sie skumuluje Hmmmm... może i to jest rozwiązanie - te ciemne tarcze Indiglo + ringi .... tylko, że te tarcze to za półtorej stówki <bmw_1> Pomyślimy - zobaczymy... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zseba Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Te tarcze indiglo są dostępne w róznych kolorach - niebieski, seledyn i biały więcej informacji jest na www.moman.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zseba Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Te tarcze indiglo są dostępne w róznych kolorach - niebieski, seledyn i biały więcej informacji jest na www.moman.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Te tarcze indiglo są dostępne w róznych kolorach - niebieski, seledyn i białywięcej informacji jest na www.moman.pl No właśnie .... te tarcze są nawet nawet.... no to póki co biorę się za montaż zegarów z obrotomierzem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi