Forest Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mam już dośc neostrady. Ciągle jakieś problemy z łączem. Myślę nad UPC. Korzysta ktoś z tego? Jak to się sprawuje? Myślę nad takim pakietem. http://promocje.upc.pl/pakiety-2-w-1 Pakiet za 128 zł. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 seba jedziesz na kablu czy na wifi ? Ja mam u siebie neo 1mega i nie nazekam wiec cos jest nie tak zadzwon do tp zglos problem i napewno cos z tym zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tak czy siak będę zmieniał bo za neo płacę powyżej 100 zł a w UPC w podobnej cenie jest internet z telewizją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja mialem u nich przez prawie 2 lata kablowke, sprawowala sie super, jedybnie zaluze ze nie moge zalozyc do siebie teraz gdzie mieszkam. Ale koles z osiedla gdzie mieszkalismy mial internet i mowil ze wszystko bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja polecam Netię ... moze nie mają telewizji ale internet chodzi bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mialem neostrade potem netie wszystko po pare lat i HU. z nimi !!!! Mam UPC juz bardzo długo i ZERO ZERO problemów, zapomnialem co to prtoblem z internetem! A Je..... TP SA i NETIA to ta sama kicha a serwis w d..... mają. Bierz UPC bez zastanawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja polecam Netię ... moze nie mają telewizji ale internet chodzi bardzo dobrze popieram.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 A Je..... TP SA i NETIA to ta sama kicha a serwis w d..... mają. Zbytnio generalizujesz , ja mam Netię od 3 lat z kawałkiem i w sumie tylko raz pamiętam , że mieli awarię około 1 dnia , klękł wtedy i telefon i net .... a tak to praktycznie działa non stop bez żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No tak ale to co wiem po znajomych a zwlaszcza u siebie to UPC nie zawodny jest. Rzecz jasna ze i Netia bedzie dzialac, zalezy od rejonu jakie urzadzenia zalozyli nowe czy stare. W kazdym badz razie UPC numer jeden, potem NETIA, a TP SA nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja mam vectrę i też jest przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Z tego co mi mowia znajomi, ktorzy maja Netie, albo TP to jak sie cos skitrasi to czekaja na mechanikow strasznie dlugo. A podobno jak sie zacznie cos dziac to juz tak zostaje. Ja osobiscie mam kablowke i uwazam to za super sprawe, nic sie nie dzieje, nigdy nie mialem problemow. Ale raczej nie wezmie nikt tej co ja mam, bo jednak u Was to raczej nie bedzie dostepna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 mam neo z tv 6mb+voip i jak juz ruszyła to hasa nic sie nie pirtoli czasem sie livebox zawiesi tylko restart i znowu hasa terz sie zastanawiałem nad przejsciem ale z tego co wiem jak bedziesz chciał zrezygowac to na jakis czas zostaniesz bez neta odlaczą ci tel i bedziesz musiał czekac az tp zwolni linie no hyba ze ups idzie bez przewodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Z tego co mi mowia znajomi, ktorzy maja Netie, albo TP to jak sie cos skitrasi to czekaja na mechanikow strasznie dlugo raz miałem jakieś problemy z Netia spory czas temu i gość jak zadzwoniłem na ich infolinie przez telefon podał całą instrukcjie sam u siebie tez coś poustawiał i nie zapeszyć juz prawie rok bez zarzutu chodzi. na transfery tez nie nazekam.. mam 6mb i transfer po ponad 600kb/sek a w nocy nawet 1mb/sek czasami sie rozpedzi... wiec moze jak kto trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dopiero zobaczylem ten temat, na stancji mamy wlasnie internet z upc, kablowke tez mielismy od nich, i jak najbardziej polecam, wszystko elegancko smiga, co prawda ostatnio mielismy jakies problemy z netem, ale to juz nasz router chyba konczy zywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumier Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 może trochę późno ale : ja mam pakiet tv + internet 50 Mb/s net jest rozdzielony na 3 kompy i śmiga wyśmienicie polecam i zarazem odradzam internetię , na montera czekałem 3 miesiące i oczywiście zdecydowałem się na UPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 W Oławie niestety UPC nie ma wogóle. Tylko Neostrada, Netia lub kablówka. 28 lutego kończy mi się umowa z TP i nie przedłużam jej na kolejny rok. Od 13 stycznia prędkośc neta zamiast 1Mb wynosi 200-500 kb. Dzwoniłem na zasraną infolinię kilkakrotnie, straciłem na telefony przeszło 50 zł. Stwierdzili, że centrala wymaga rozbudowania bo jest za dużo abonentów. Nikt nie jest w stanie powiedziec ile to potrwa. Więc mam TP gdzieś. Biorę kablówkę. jakieś 600 metrów od mojego bloku mają główne nadajniki więc powinien hulac jak wściekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam już dośc neostrady. Ciągle jakieś problemy z łączem. Myślę nad UPC. Korzysta ktoś z tego? Jak to się sprawuje? Myślę nad takim pakietem.http://promocje.upc.pl/pakiety-2-w-1 Pakiet za 128 zł. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? :-P ja używam podobnego pakietu od jakiegoś roku i nie narzekam. tzn. internet 25mb i tv max 110 kanałów bez nagrywarki. krótko mówiąc nie masz nad czym sie zastanawiać. zawsze bede wszystkim polecać UPC. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi